Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskieliranska
OtsikkoACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS
ToimittajatJukka Havu, Philippe Jacob, Carita Klippi, Soili Hakulinen, José Santisteban
JulkaisupaikkaTampere
KustantajaTampere University Press
Julkaisupäivä2010
Sivut556-568
ISBN (elektroninen)978-951-44-8339-4
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaSkandinaavinen romanistikonressi - Tampere, Suomi
Kesto: 12 elokuuta 200815 elokuuta 2008

Julkaisusarja

NimiTampere Studies in Language, Translation and Culture, Series
KustantajaTampereen yliopisto
VuosikertaB 5

Volume:
Proceeding volume:

• 612 Kielitieteet, kirjallisuus

Tuomarla, U., & Kraenker, S. (2010). Quelques remarques sur l'écriture passionnée ; la lettre d'amour et de rupture dans Les liaisons dangereuses de Laclos. teoksessa J. Havu, P. Jacob, C. Klippi, S. Hakulinen, & J. Santisteban (Toimittajat), ACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS (Sivut 556-568). (Tampere Studies in Language, Translation and Culture, Series ; Vuosikerta B 5). Tampere: Tampere University Press.
Tuomarla, Ulla ; Kraenker, Sabine. / Quelques remarques sur l'écriture passionnée ; la lettre d'amour et de rupture dans Les liaisons dangereuses de Laclos. ACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS . Toimittaja / Jukka Havu ; Philippe Jacob ; Carita Klippi ; Soili Hakulinen ; José Santisteban. Tampere : Tampere University Press, 2010. Sivut 556-568 (Tampere Studies in Language, Translation and Culture, Series ).
@inproceedings{cd9c06407a644dd08c6d8c1cf48decf5,
title = "Quelques remarques sur l'{\'e}criture passionn{\'e}e ; la lettre d'amour et de rupture dans Les liaisons dangereuses de Laclos",
keywords = "612 Spr{\aa}k och litteratur, affekti+kieli, rakkauskirje, erokirje",
author = "Ulla Tuomarla and Sabine Kraenker",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2010",
language = "franska",
series = "Tampere Studies in Language, Translation and Culture, Series",
publisher = "Tampere University Press",
pages = "556--568",
editor = "Jukka Havu and Philippe Jacob and Carita Klippi and Soili Hakulinen and Jos{\'e} Santisteban",
booktitle = "ACTES DU XVIIe CONGR{\`E}S DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS",
address = "Finland",

Tuomarla, U & Kraenker, S 2010, Quelques remarques sur l'écriture passionnée ; la lettre d'amour et de rupture dans Les liaisons dangereuses de Laclos. julkaisussa J Havu, P Jacob, C Klippi, S Hakulinen & J Santisteban (toim), ACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS . Tampere Studies in Language, Translation and Culture, Series , Vuosikerta B 5, Tampere University Press, Tampere, Sivut 556-568, Skandinaavinen romanistikonressi, Tampere, Suomi, 12/08/2008.

Quelques remarques sur l'écriture passionnée ; la lettre d'amour et de rupture dans Les liaisons dangereuses de Laclos. / Tuomarla, Ulla; Kraenker, Sabine.

ACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS . toim. / Jukka Havu; Philippe Jacob; Carita Klippi; Soili Hakulinen; José Santisteban. Tampere : Tampere University Press, 2010. s. 556-568 (Tampere Studies in Language, Translation and Culture, Series ; Vuosikerta B 5).

TY - GEN

T1 - Quelques remarques sur l'écriture passionnée ; la lettre d'amour et de rupture dans Les liaisons dangereuses de Laclos

AU - Tuomarla, Ulla

AU - Kraenker, Sabine

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - 612 Språk och litteratur

KW - affekti+kieli, rakkauskirje, erokirje

M3 - Konferensbidrag

T3 - Tampere Studies in Language, Translation and Culture, Series

SP - 556

EP - 568

BT - ACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS

A2 - Havu, Jukka

A2 - Jacob, Philippe

A2 - Klippi, Carita

A2 - Hakulinen, Soili

A2 - Santisteban, José

PB - Tampere University Press

CY - Tampere

Tuomarla U, Kraenker S. Quelques remarques sur l'écriture passionnée ; la lettre d'amour et de rupture dans Les liaisons dangereuses de Laclos. julkaisussa Havu J, Jacob P, Klippi C, Hakulinen S, Santisteban J, toimittajat, ACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS . Tampere: Tampere University Press. 2010. s. 556-568. (Tampere Studies in Language, Translation and Culture, Series ).