Räätälöimällä ammattikeittiöihin - Selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaSeinäjoki, Mikkeli
KustantajaRuralia-instituutti
Sivumäärä59
ISBN (painettu)978-951-51-0448-9
ISBN (elektroninen)978-951-51-0449-6
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

NimiRaportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
KustantajaHelsingin yliopisto
Numero163
ISSN (painettu)1796-0622
ISSN (elektroninen)1796-0630

Tieteenalat

  • 512 Liiketaloustiede
  • 415 Muut maataloustieteet

Lainaa tätä

@book{5ae01e5a1d2d4a6d8a8cdc71f2625d73,
title = "R{\"a}{\"a}t{\"a}l{\"o}im{\"a}ll{\"a} ammattikeitti{\"o}ihin - Selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeitti{\"o}iden v{\"a}lisist{\"a} l{\"a}hi-innovaatioista",
keywords = "512 Liiketaloustiede, 415 Muut maataloustieteet",
author = "Leena Viitaharju and Hanna-Maija V{\"a}is{\"a}nen and Merja L{\"a}hdesm{\"a}ki",
year = "2017",
language = "suomi",
isbn = "978-951-51-0448-9",
series = "Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti",
publisher = "Ruralia-instituutti",
number = "163",
address = "Suomi",

}

Räätälöimällä ammattikeittiöihin - Selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista. / Viitaharju, Leena ; Väisänen, Hanna-Maija ; Lähdesmäki, Merja .

Seinäjoki, Mikkeli : Ruralia-instituutti, 2017. 59 s. (Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; Nro 163).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Räätälöimällä ammattikeittiöihin - Selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista

AU - Viitaharju, Leena

AU - Väisänen, Hanna-Maija

AU - Lähdesmäki, Merja

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 512 Liiketaloustiede

KW - 415 Muut maataloustieteet

M3 - Tutkimusraportti

SN - 978-951-51-0448-9

T3 - Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

BT - Räätälöimällä ammattikeittiöihin - Selvitys pienten elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden välisistä lähi-innovaatioista

PB - Ruralia-instituutti

CY - Seinäjoki, Mikkeli

ER -