Rakkaudella, Rauli Badding, osa 05/20 [kuunnelmakäsikirjoitus]

Jyväskylän kahakka

Pärttyli Rinne

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosItsenäinen taiteellinen teos tai yksityisnäyttely

Radioteatteri esittää: Rakkaudella, Rauli Badding. Osa 5: Jyväskylän
kahakka. Radiomusikaali.
20-osainen kuunnelmasarja, Radioteatterille kirjoittanut Pärttyli
Rinne.
Ohjaus: Juhana von Bagh.
Äänisuunnittelu: Ari Mursula ja Hanna-Helena Kinnunen.
Tuottaja: Eero Aro/Radioteatteri.
Tuotantojärjestäjä: Lasse Lehtonen.
Henkilöt: Rauli - Olavi Uusivirta. Opiskelijatyttö - Nora Rinne.
Opiskelijapoika - Juhana von Bagh.
Poliisi - Lasse Lehtonen.
Pentti - Joonas Saartamo.
Kari - Leo Honkonen.
M.A.Numminen - Vesa Vierikko.
Professori Päivö Oksala - Mikko Reitala.
Käsikirjoitus perustuu Heikki Metsämäen ja Juha Miettisen
elämäkertateokseen 'Badding - Rauli Somerjoen elämä ja laulut'.

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaRadio Suomi
KustantajaYle
Tuotoksen mediayleisradio
Koko13 min.
TilaJulkaistu - 9 heinäkuuta 2010
OKM-julkaisutyyppiF1 Julkaistut itsenäiset taideteokset

Rinne, P. (Kirjoittaja). (2010). Rakkaudella, Rauli Badding, osa 05/20 [kuunnelmakäsikirjoitus]: Jyväskylän kahakka. Taideteos, Radio Suomi: Yle.
@misc{343db0c0260b460a8e40110fc35aa56b,
title = "Rakkaudella, Rauli Badding, osa 05/20 [kuunnelmak{\"a}sikirjoitus]: Jyv{\"a}skyl{\"a}n kahakka",
abstract = "Radioteatteri esitt{\"a}{\"a}: Rakkaudella, Rauli Badding. Osa 5: Jyv{\"a}skyl{\"a}n kahakka. Radiomusikaali. 20-osainen kuunnelmasarja, Radioteatterille kirjoittanut P{\"a}rttyli Rinne. Ohjaus: Juhana von Bagh. {\"A}{\"a}nisuunnittelu: Ari Mursula ja Hanna-Helena Kinnunen. Tuottaja: Eero Aro/Radioteatteri. Tuotantoj{\"a}rjest{\"a}j{\"a}: Lasse Lehtonen. Henkil{\"o}t: Rauli - Olavi Uusivirta. Opiskelijatytt{\"o} - Nora Rinne. Opiskelijapoika - Juhana von Bagh. Poliisi - Lasse Lehtonen. Pentti - Joonas Saartamo. Kari - Leo Honkonen. M.A.Numminen - Vesa Vierikko. Professori P{\"a}iv{\"o} Oksala - Mikko Reitala. K{\"a}sikirjoitus perustuu Heikki Mets{\"a}m{\"a}en ja Juha Miettisen el{\"a}m{\"a}kertateokseen 'Badding - Rauli Somerjoen el{\"a}m{\"a} ja laulut'.",
author = "P{\"a}rttyli Rinne",
year = "2010",
month = "7",
day = "9",
language = "suomi",
publisher = "Yle",
address = "Suomi",

Rakkaudella, Rauli Badding, osa 05/20 [kuunnelmakäsikirjoitus] : Jyväskylän kahakka. Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja). 2010. Radio Suomi : Yle.

TY - ADVS

T1 - Rakkaudella, Rauli Badding, osa 05/20 [kuunnelmakäsikirjoitus]

T2 - Jyväskylän kahakka

AU - Rinne, Pärttyli

PY - 2010/7/9

Y1 - 2010/7/9

N2 - Radioteatteri esittää: Rakkaudella, Rauli Badding. Osa 5: Jyväskylän kahakka. Radiomusikaali. 20-osainen kuunnelmasarja, Radioteatterille kirjoittanut Pärttyli Rinne. Ohjaus: Juhana von Bagh. Äänisuunnittelu: Ari Mursula ja Hanna-Helena Kinnunen. Tuottaja: Eero Aro/Radioteatteri. Tuotantojärjestäjä: Lasse Lehtonen. Henkilöt: Rauli - Olavi Uusivirta. Opiskelijatyttö - Nora Rinne. Opiskelijapoika - Juhana von Bagh. Poliisi - Lasse Lehtonen. Pentti - Joonas Saartamo. Kari - Leo Honkonen. M.A.Numminen - Vesa Vierikko. Professori Päivö Oksala - Mikko Reitala. Käsikirjoitus perustuu Heikki Metsämäen ja Juha Miettisen elämäkertateokseen 'Badding - Rauli Somerjoen elämä ja laulut'.

AB - Radioteatteri esittää: Rakkaudella, Rauli Badding. Osa 5: Jyväskylän kahakka. Radiomusikaali. 20-osainen kuunnelmasarja, Radioteatterille kirjoittanut Pärttyli Rinne. Ohjaus: Juhana von Bagh. Äänisuunnittelu: Ari Mursula ja Hanna-Helena Kinnunen. Tuottaja: Eero Aro/Radioteatteri. Tuotantojärjestäjä: Lasse Lehtonen. Henkilöt: Rauli - Olavi Uusivirta. Opiskelijatyttö - Nora Rinne. Opiskelijapoika - Juhana von Bagh. Poliisi - Lasse Lehtonen. Pentti - Joonas Saartamo. Kari - Leo Honkonen. M.A.Numminen - Vesa Vierikko. Professori Päivö Oksala - Mikko Reitala. Käsikirjoitus perustuu Heikki Metsämäen ja Juha Miettisen elämäkertateokseen 'Badding - Rauli Somerjoen elämä ja laulut'.

M3 - Taideteos

PB - Yle