Lauri Sakari Oleksi Väkevä, Timo Tiira, Tomasz Janik, Toni Henri Kristian Veikkolainen, Tymon Skrzynik, Aku Petteri Heinonen, Kari Juhani Komminaho, Annakaisa Korja

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Kuvaus

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoLithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts.
Vuosikerta10
JulkaisupaikkaOulu
KustantajaInstitute of Seismology, University of Helsinki
Julkaisupäivä2018
Sivut127-130
ISBN (painettu)9789521095948
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaLithosphere 2018 - Oulu, Suomi
Kesto: 14 marraskuuta 201816 marraskuuta 2018

• 1171 Geotieteet

Väkevä, L. S. O., Tiira, T., Janik, T., Veikkolainen, T. H. K., Skrzynik, T., Heinonen, A. P., ... Korja, A. (2018). Refraction seismic studies along the Kokkola-Kymi transect, Central Fennoscandia. teoksessa Lithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts. (Vuosikerta 10, Sivut 127-130). Oulu: Institute of Seismology, University of Helsinki.
Väkevä, Lauri Sakari Oleksi ; Tiira, Timo ; Janik, Tomasz ; Veikkolainen, Toni Henri Kristian ; Skrzynik, Tymon ; Heinonen, Aku Petteri ; Komminaho, Kari Juhani ; Korja, Annakaisa. / Refraction seismic studies along the Kokkola-Kymi transect, Central Fennoscandia. Lithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts.. Vuosikerta 10 Oulu : Institute of Seismology, University of Helsinki, 2018. Sivut 127-130
@inproceedings{6edf9a218f8e4bb088bce4c8d5d66a53,
title = "Refraction seismic studies along the Kokkola-Kymi transect, Central Fennoscandia",
abstract = "In 2012–2013, an uncontrolled refraction seismic survey was carried out on the Kokkola–Kymi transect (KOKKY). The line replicates the previous findings from deep seismic studies, such as a thick ~64 km crust, the presence of a high-velocity layer in the lower crust, and high Vp/Vs ratios below the Wiborg rapakivi batholith.",
keywords = "1171 Geosciences",
author = "V{\"a}kev{\"a}, {Lauri Sakari Oleksi} and Timo Tiira and Tomasz Janik and Veikkolainen, {Toni Henri Kristian} and Tymon Skrzynik and Heinonen, {Aku Petteri} and Komminaho, {Kari Juhani} and Annakaisa Korja",
year = "2018",
language = "English",
isbn = "9789521095948",
volume = "10",
pages = "127--130",
booktitle = "Lithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts.",
publisher = "Institute of Seismology, University of Helsinki",
address = "Finland",

Väkevä, LSO, Tiira, T, Janik, T, Veikkolainen, THK, Skrzynik, T, Heinonen, AP, Komminaho, KJ & Korja, A 2018, Refraction seismic studies along the Kokkola-Kymi transect, Central Fennoscandia. julkaisussa Lithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts.. Vuosikerta 10, Institute of Seismology, University of Helsinki, Oulu, Sivut 127-130, Lithosphere 2018, Oulu, Suomi, 14/11/2018.

Refraction seismic studies along the Kokkola-Kymi transect, Central Fennoscandia. / Väkevä, Lauri Sakari Oleksi; Tiira, Timo; Janik, Tomasz; Veikkolainen, Toni Henri Kristian; Skrzynik, Tymon; Heinonen, Aku Petteri; Komminaho, Kari Juhani; Korja, Annakaisa.

Lithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts.. Vuosikerta 10 Oulu : Institute of Seismology, University of Helsinki, 2018. s. 127-130.

TY - GEN

T1 - Refraction seismic studies along the Kokkola-Kymi transect, Central Fennoscandia

AU - Väkevä, Lauri Sakari Oleksi

AU - Tiira, Timo

AU - Janik, Tomasz

AU - Veikkolainen, Toni Henri Kristian

AU - Skrzynik, Tymon

AU - Heinonen, Aku Petteri

AU - Komminaho, Kari Juhani

AU - Korja, Annakaisa

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - In 2012–2013, an uncontrolled refraction seismic survey was carried out on the Kokkola–Kymi transect (KOKKY). The line replicates the previous findings from deep seismic studies, such as a thick ~64 km crust, the presence of a high-velocity layer in the lower crust, and high Vp/Vs ratios below the Wiborg rapakivi batholith.

AB - In 2012–2013, an uncontrolled refraction seismic survey was carried out on the Kokkola–Kymi transect (KOKKY). The line replicates the previous findings from deep seismic studies, such as a thick ~64 km crust, the presence of a high-velocity layer in the lower crust, and high Vp/Vs ratios below the Wiborg rapakivi batholith.

KW - 1171 Geosciences

M3 - Conference contribution

SN - 9789521095948

VL - 10

SP - 127

EP - 130

BT - Lithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts.

PB - Institute of Seismology, University of Helsinki

CY - Oulu

Väkevä LSO, Tiira T, Janik T, Veikkolainen THK, Skrzynik T, Heinonen AP et al. Refraction seismic studies along the Kokkola-Kymi transect, Central Fennoscandia. julkaisussa Lithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts.. Vuosikerta 10. Oulu: Institute of Seismology, University of Helsinki. 2018. s. 127-130