Lauri Sakari Oleksi Väkevä, Timo Tiira, Tomasz Janik, Toni Henri Kristian Veikkolainen, Tymon Skrzynik, Aku Petteri Heinonen, Kari Juhani Komminaho, Annakaisa Korja

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Abstrakti

In 2012–2013, an uncontrolled refraction seismic survey was carried out on the Kokkola–Kymi transect (KOKKY). The line replicates the previous findings from deep seismic studies, such as a thick ~64 km crust, the presence of a high-velocity layer in the lower crust, and high Vp/Vs ratios below the Wiborg rapakivi batholith.
Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoLithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts.
Vuosikerta10
JulkaisupaikkaOulu
KustantajaInstitute of Seismology, University of Helsinki
Julkaisupäivä2018
Sivut127-130
ISBN (painettu)9789521095948
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
TapahtumaLithosphere 2018 - Oulu, Suomi
Kesto: 14 marraskuuta 201816 marraskuuta 2018

• 1171 Geotieteet

Siteeraa tätä

Väkevä, L. S. O., Tiira, T., Janik, T., Veikkolainen, T. H. K., Skrzynik, T., Heinonen, A. P., Komminaho, K. J., & Korja, A. (2018). Refraction seismic studies along the Kokkola-Kymi transect, Central Fennoscandia. teoksessa Lithosphere 2018. Tenth symposium on structure, composition and evolution of the lithosphere. Programme and extended abstracts. (Vuosikerta 10, Sivut 127-130). Institute of Seismology, University of Helsinki.