Relationship Between Freezing Rate And Protein Denaturation

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiesitys

Alkuperäiskielienglanti
Sivumäärä2
TilaJulkaistu - 2019
OKM-julkaisutyyppiEi sovellu
TapahtumaInternational Congress of Meat Science and Technology - Potsdam, Berlin/Potsdam, Saksa
Kesto: 4 elokuuta 20199 elokuuta 2019

Konferenssi

KonferenssiInternational Congress of Meat Science and Technology
LyhennettäICoMST
MaaSaksa
KaupunkiBerlin/Potsdam
Ajanjakso04/08/201909/08/2019

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Zhang, Y., & Ertbjerg, P. (2019). Relationship Between Freezing Rate And Protein Denaturation. Julkaisun esittämispaikka: International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa.
Zhang, Yuemei ; Ertbjerg, Per. / Relationship Between Freezing Rate And Protein Denaturation. Julkaisun esittämispaikka: International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa.2 Sivumäärä
@conference{978aac6278c44697a3cab062d19f386a,
title = "Relationship Between Freezing Rate And Protein Denaturation",
keywords = "416 Food Science",
author = "Yuemei Zhang and Per Ertbjerg",
year = "2019",
language = "English",
note = "International Congress of Meat Science and Technology, ICoMST ; Conference date: 04-08-2019 Through 09-08-2019",

}

Zhang, Y & Ertbjerg, P 2019, 'Relationship Between Freezing Rate And Protein Denaturation', Artikkeli esitetty International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa, 04/08/2019 - 09/08/2019.

Relationship Between Freezing Rate And Protein Denaturation. / Zhang, Yuemei; Ertbjerg, Per.

2019. Julkaisun esittämispaikka: International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiesitys

TY - CONF

T1 - Relationship Between Freezing Rate And Protein Denaturation

AU - Zhang, Yuemei

AU - Ertbjerg, Per

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - 416 Food Science

UR - http://icomst-proceedings.helsinki.fi/papers/2019_00_00.pdf

M3 - Paper

ER -

Zhang Y, Ertbjerg P. Relationship Between Freezing Rate And Protein Denaturation. 2019. Julkaisun esittämispaikka: International Congress of Meat Science and Technology, Berlin/Potsdam, Saksa.