Relationships of gut microbiota, short-chain fatty acids, inflammation, and the gut barrier in Parkinson's disease

Velma T. E. Aho, Madelyn C. Houser, Pedro A. B. Pereira, Jianjun Chang, Knut Rudi, Lars Paulin, Vicki Hertzberg, Petri Auvinen, Malu G. Tansey, Filip Scheperjans

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
Artikkeli6
LehtiMolecular Neurodegeneration
Vuosikerta16
Numero1
Sivumäärä14
ISSN1750-1326
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 8 helmikuuta 2021
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 3124 Neurologia ja psykiatria
  • 3112 Neurotieteet

Siteeraa tätä