Rheological properties of cooked oat bran

Fred K Gates, Heli Anttila, Tuula Sontag-Strohm, Hannu Salovaara, Fred Gates

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoPapers presented at the Nordic Rheology Conference, Tampere, Finland, June 1-3, 2005
Sivumäärä3
Vuosikerta13
Julkaisupäivä2005
Sivut255-257
TilaJulkaistu - 2005
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaNordic Rheology Conference - [Copenhagen], Tanska
Kesto: 1 tammikuuta 1800 → …

Lisätietoja

Nordic Rheology Society,;
13;
87-988486-5-8;
13;

Volume:
Proceeding volume: 13

Tieteenalat

  • 514 Sosiaalitieteet
  • 414 Maatalouden bioteknologia
  • 411 Maatalous ja metsätieteet

Lainaa tätä

Gates, F. K., Anttila, H., Sontag-Strohm, T., Salovaara, H., & Gates, F. (2005). Rheological properties of cooked oat bran. teoksessa Papers presented at the Nordic Rheology Conference, Tampere, Finland, June 1-3, 2005 (Vuosikerta 13, Sivut 255-257)
Gates, Fred K ; Anttila, Heli ; Sontag-Strohm, Tuula ; Salovaara, Hannu ; Gates, Fred. / Rheological properties of cooked oat bran. Papers presented at the Nordic Rheology Conference, Tampere, Finland, June 1-3, 2005. Vuosikerta 13 2005. Sivut 255-257
@inproceedings{bc6794dfa01e44b9a8fd62b07597d38d,
title = "Rheological properties of cooked oat bran",
keywords = "514 Sociology, 414 Agricultural biotechnology, 411 Agriculture and forestry",
author = "Gates, {Fred K} and Heli Anttila and Tuula Sontag-Strohm and Hannu Salovaara and Fred Gates",
note = "Nordic Rheology Society,; 13; 87-988486-5-8; 13; Volume: Proceeding volume: 13",
year = "2005",
language = "English",
volume = "13",
pages = "255--257",
booktitle = "Papers presented at the Nordic Rheology Conference, Tampere, Finland, June 1-3, 2005",

}

Gates, FK, Anttila, H, Sontag-Strohm, T, Salovaara, H & Gates, F 2005, Rheological properties of cooked oat bran. julkaisussa Papers presented at the Nordic Rheology Conference, Tampere, Finland, June 1-3, 2005. Vuosikerta 13, Sivut 255-257, Nordic Rheology Conference, [Copenhagen], Tanska, 01/01/1800.

Rheological properties of cooked oat bran. / Gates, Fred K; Anttila, Heli; Sontag-Strohm, Tuula; Salovaara, Hannu; Gates, Fred.

Papers presented at the Nordic Rheology Conference, Tampere, Finland, June 1-3, 2005. Vuosikerta 13 2005. s. 255-257.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - GEN

T1 - Rheological properties of cooked oat bran

AU - Gates, Fred K

AU - Anttila, Heli

AU - Sontag-Strohm, Tuula

AU - Salovaara, Hannu

AU - Gates, Fred

N1 - Nordic Rheology Society,; 13; 87-988486-5-8; 13; Volume: Proceeding volume: 13

PY - 2005

Y1 - 2005

KW - 514 Sociology

KW - 414 Agricultural biotechnology

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Conference contribution

VL - 13

SP - 255

EP - 257

BT - Papers presented at the Nordic Rheology Conference, Tampere, Finland, June 1-3, 2005

ER -

Gates FK, Anttila H, Sontag-Strohm T, Salovaara H, Gates F. Rheological properties of cooked oat bran. julkaisussa Papers presented at the Nordic Rheology Conference, Tampere, Finland, June 1-3, 2005. Vuosikerta 13. 2005. s. 255-257