Role of forage species and conservation method in ruminal lipid metabolism, mammary lipogenesis and milk fatty acid composition in lactating cows

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirjaArtikkelikokoelma

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
Kustantaja
Painoksen ISBN978-952-10-8876-6
Sähköinen ISBN978-952-10-8877-3
TilaJulkaistu - 2013
OKM-julkaisutyyppiG5 Tohtorinväitöskirja (artikkeli)

Lisätietoja väitöskirjasta

Contributors: University of Helsinki, Faculty of Agriculture and Forestry, Department of Agricultural Sciences and MTT Agrifood Research Finland, Animal Production Research, Jokioinen, Finland

Tieteenalat

  • 412 Kotieläintiede, maitotaloustiede
  • dairy cow
  • forage conservation
  • red clover
  • rumen
  • lipolysis
  • biohydrogenation
  • plasma
  • mammary lipogenesis
  • milk fatty acid composition
  • omega-3
  • conjugated linoleic acid
  • saturated fatty acids

Siteeraa tätä