Role of skin in avian thermoregulation

Marja-Liisa Peltonen, Y Arieli, A Pyörnilä, J Marder

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoAvian Thermal Physiology and Energetics
JulkaisupaikkaOulu, Finland
KustantajaUniversity of Oulu
Julkaisupäivä1998
ISBN (painettu)951-42-5010-9
TilaJulkaistu - 1998
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 1184 Genetiikka, kehitysbiologia, fysiologia
  • avians
  • skin
  • thermoregulation

Peltonen, M-L., Arieli, Y., Pyörnilä, A., & Marder, J. (1998). Role of skin in avian thermoregulation. teoksessa Avian Thermal Physiology and Energetics Oulu, Finland: University of Oulu.
Peltonen, Marja-Liisa ; Arieli, Y ; Pyörnilä, A ; Marder, J. / Role of skin in avian thermoregulation. Avian Thermal Physiology and Energetics. Oulu, Finland : University of Oulu, 1998.
@inbook{22a9f3f88f434a1abbdc7af497d29878,
title = "Role of skin in avian thermoregulation",
keywords = "1184 Genetics, developmental biology, physiology, avians, skin, thermoregulation",
author = "Marja-Liisa Peltonen and Y Arieli and A Py{\"o}rnil{\"a} and J Marder",
year = "1998",
language = "English",
isbn = "951-42-5010-9",
booktitle = "Avian Thermal Physiology and Energetics",
publisher = "University of Oulu",
address = "Finland",

Peltonen, M-L, Arieli, Y, Pyörnilä, A & Marder, J 1998, Role of skin in avian thermoregulation. julkaisussa Avian Thermal Physiology and Energetics. University of Oulu, Oulu, Finland.

Role of skin in avian thermoregulation. / Peltonen, Marja-Liisa; Arieli, Y; Pyörnilä, A; Marder, J.

TY - CHAP

T1 - Role of skin in avian thermoregulation

AU - Peltonen, Marja-Liisa

AU - Arieli, Y