Ruokinnan vähäisen valkuaisen sekä metioniini- ja histidiinitäydennyksen vaikutus ravintoaineiden sulavuuteen ja valkuaisen hyväksikäyttöön siniketulla (Vulpes lagopus)

Vappu Marja Ylinen, Päivi Pylkkö, Jussi Peura, Essi Tuomola, Jarmo Urmas Valaja

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteri

Alkuperäiskielisuomi
Sivut247
Sivumäärä1
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiEi sovellu
TapahtumaMaataloustieteen päivät 2018 - Viikki, Helsinki, Suomi
Kesto: 10 tammikuuta 201811 tammikuuta 2018

Konferenssi

KonferenssiMaataloustieteen päivät 2018
MaaSuomi
KaupunkiHelsinki
Ajanjakso10/01/201811/01/2018

Tieteenalat

  • 412 Kotieläintiede, maitotaloustiede

Siteeraa tätä