Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to olive biophenols and decreasing potentially pathogenic intestinal microorganisms (ID 1877) pursuant to Article 13(1) of Regulation (EC) No 1924/2006: Scientific Opinion of the Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies

Jean-Louis Bresson, Albert Flynn, Marina Heinonen, Karin Hulshof, Hannu Korhonen, Pagona Lagiou, Martinus Løvik, Rosangela Marchelli, Ambroise Martin, Bevan Moseley, Andreu Palou, Hildegard Przyrembel, Seppo Salminen, Sean (J. J.) Strain, Stephan Strobel, Inge Tetens, Henk van den Berg, Hendrik van Loveren, Hans Verhagen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
LehtiEFSA Journal
Vuosikerta7
Numero10 (1245)
Sivumäärä9
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2009
OKM-julkaisutyyppiB1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Siteeraa tätä