Alkuperäiskieli | englanti |
---|---|
Lehti | Food Quality and Preference |
Vuosikerta | 1 |
Sivut | 157-162 |
Sivumäärä | 6 |
ISSN | 0950-3293 |
Tila | Julkaistu - 1989 |
OKM-julkaisutyyppi | A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu |
Tieteenalat
- 416 Elintarviketieteet
Lainaa tätä
Tuorila, H., Matuszewska, I., Hellemann, U., & Lampi, A-M. (1989). SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD. Food Quality and Preference, 1, 157-162.
@article{f8f098dbdca0447da9970fcc6ed43685,
title = "SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD",
keywords = "416 Food Science",
author = "Hely Tuorila and I Matuszewska and U Hellemann and Anna-Maija Lampi",
year = "1989",
language = "English",
volume = "1",
pages = "157--162",
journal = "Food Quality and Preference",
issn = "0950-3293",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",
}
Tuorila, H, Matuszewska, I, Hellemann, U & Lampi, A-M 1989, 'SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD', Food Quality and Preference, Vuosikerta 1, Sivut 157-162.
SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD. / Tuorila, Hely; Matuszewska, I; Hellemann, U; Lampi, Anna-Maija.
julkaisussa: Food Quality and Preference, Vuosikerta 1, 1989, s. 157-162.Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
TY - JOUR
T1 - SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD
AU - Tuorila, Hely
AU - Matuszewska, I
AU - Hellemann, U
AU - Lampi, Anna-Maija
PY - 1989
Y1 - 1989
KW - 416 Food Science
M3 - Article
VL - 1
SP - 157
EP - 162
JO - Food Quality and Preference
JF - Food Quality and Preference
SN - 0950-3293
ER -
Tuorila H, Matuszewska I, Hellemann U, Lampi A-M. SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD. Food Quality and Preference. 1989;1:157-162.