SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD

Hely Tuorila, I Matuszewska, U Hellemann, Anna-Maija Lampi

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Quality and Preference
Vuosikerta1
Sivut157-162
Sivumäärä6
ISSN0950-3293
TilaJulkaistu - 1989
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

Tuorila, Hely ; Matuszewska, I ; Hellemann, U ; Lampi, Anna-Maija. / SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD. Julkaisussa: Food Quality and Preference. 1989 ; Vuosikerta 1. Sivut 157-162.
@article{f8f098dbdca0447da9970fcc6ed43685,
title = "SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD",
keywords = "416 Food Science",
author = "Hely Tuorila and I Matuszewska and U Hellemann and Anna-Maija Lampi",
year = "1989",
language = "English",
volume = "1",
pages = "157--162",
journal = "Food Quality and Preference",
issn = "0950-3293",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",

}

SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD. / Tuorila, Hely; Matuszewska, I; Hellemann, U; Lampi, Anna-Maija.

julkaisussa: Food Quality and Preference, Vuosikerta 1, 1989, s. 157-162.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - SENSORY AND CHEMICAL CHARACTERIZATION OF FATS USED AS SPREADS ON BREAD

AU - Tuorila, Hely

AU - Matuszewska, I

AU - Hellemann, U

AU - Lampi, Anna-Maija

PY - 1989

Y1 - 1989

KW - 416 Food Science

M3 - Article

VL - 1

SP - 157

EP - 162

JO - Food Quality and Preference

JF - Food Quality and Preference

SN - 0950-3293

ER -