Session: Health effects of whole grains. Process-induced changes on bioactive compounds in whole grain rye

K.-H. Liukkonen, K. Katina, A. Wilhelmsson, O. Myllymäki, A.-M. Lampi, S. Kariluoto, V. Piironen, S.-M. Heinonen, T. Nurmi, H. Adlercreutz, A. Peltoketo, J.-M. Pihlava, V. Hietaniemi, K. Poutanen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiProceedings of the Nutrition Society
Vuosikerta62
Numero1
Sivut117-122
Sivumäärä6
ISSN0029-6651
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2003
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Lainaa tätä

Liukkonen, K.-H. ; Katina, K. ; Wilhelmsson, A. ; Myllymäki, O. ; Lampi, A.-M. ; Kariluoto, S. ; Piironen, V. ; Heinonen, S.-M. ; Nurmi, T. ; Adlercreutz, H. ; Peltoketo, A. ; Pihlava, J.-M. ; Hietaniemi, V. ; Poutanen, K. / Session: Health effects of whole grains. Process-induced changes on bioactive compounds in whole grain rye. Julkaisussa: Proceedings of the Nutrition Society. 2003 ; Vuosikerta 62, Nro 1. Sivut 117-122.
@article{145ab9c9d88345bd9edb5103f5b23c52,
title = "Session: Health effects of whole grains. Process-induced changes on bioactive compounds in whole grain rye",
keywords = "whole grains, rye, food processing, dietary fibre, PHYTATE REDUCTION, OAT, WHEAT, PRODUCTS, PERFORMANCE, FRACTIONS, STORAGE, LIGNANS, SAMPLES, BARLEY",
author = "K.-H. Liukkonen and K. Katina and A. Wilhelmsson and O. Myllym{\"a}ki and A.-M. Lampi and S. Kariluoto and V. Piironen and S.-M. Heinonen and T. Nurmi and H. Adlercreutz and A. Peltoketo and J.-M. Pihlava and V. Hietaniemi and K. Poutanen",
year = "2003",
doi = "10.1079/PNS2002218",
language = "English",
volume = "62",
pages = "117--122",
journal = "Proceedings of the Nutrition Society",
issn = "0029-6651",
publisher = "Cambridge University Press",
number = "1",

}

Liukkonen, K-H, Katina, K, Wilhelmsson, A, Myllymäki, O, Lampi, A-M, Kariluoto, S, Piironen, V, Heinonen, S-M, Nurmi, T, Adlercreutz, H, Peltoketo, A, Pihlava, J-M, Hietaniemi, V & Poutanen, K 2003, 'Session: Health effects of whole grains. Process-induced changes on bioactive compounds in whole grain rye', Proceedings of the Nutrition Society, Vuosikerta 62, Nro 1, Sivut 117-122. https://doi.org/10.1079/PNS2002218

Session: Health effects of whole grains. Process-induced changes on bioactive compounds in whole grain rye. / Liukkonen, K.-H.; Katina, K.; Wilhelmsson, A.; Myllymäki, O.; Lampi, A.-M.; Kariluoto, S.; Piironen, V.; Heinonen, S.-M.; Nurmi, T.; Adlercreutz, H.; Peltoketo, A.; Pihlava, J.-M.; Hietaniemi, V.; Poutanen, K.

julkaisussa: Proceedings of the Nutrition Society, Vuosikerta 62, Nro 1, 2003, s. 117-122.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Session: Health effects of whole grains. Process-induced changes on bioactive compounds in whole grain rye

AU - Liukkonen, K.-H.

AU - Katina, K.

AU - Wilhelmsson, A.

AU - Myllymäki, O.

AU - Lampi, A.-M.

AU - Kariluoto, S.

AU - Piironen, V.

AU - Heinonen, S.-M.

AU - Nurmi, T.

AU - Adlercreutz, H.

AU - Peltoketo, A.

AU - Pihlava, J.-M.

AU - Hietaniemi, V.

AU - Poutanen, K.

PY - 2003

Y1 - 2003

KW - whole grains

KW - rye

KW - food processing

KW - dietary fibre

KW - PHYTATE REDUCTION

KW - OAT

KW - WHEAT

KW - PRODUCTS

KW - PERFORMANCE

KW - FRACTIONS

KW - STORAGE

KW - LIGNANS

KW - SAMPLES

KW - BARLEY

U2 - 10.1079/PNS2002218

DO - 10.1079/PNS2002218

M3 - Article

VL - 62

SP - 117

EP - 122

JO - Proceedings of the Nutrition Society

JF - Proceedings of the Nutrition Society

SN - 0029-6651

IS - 1

ER -