Setting Limits: Gambling, Science and Public Policy

Pekka Juhani Sulkunen, Thomas F. Babor, Jenny Cisneros Ornberg, Michael Dieter Egerer, Carin Matilda Emelie Hellman, Charles Livingstone, Virve Karoliina Marionneau, Janne Tapio Nikkinen, Jim Orford, Robin Room, Ingeborg Rossow

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
KustantajaOxford University Press
ISBN (painettu)9780198817321
TilaJulkaistu - 26 joulukuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

• 5141 Sosiologia

Sulkunen, P. J., Babor, T. F., Cisneros Ornberg, J., Egerer, M. D., Hellman, C. M. E., Livingstone, C., ... Rossow, I. (2018). Setting Limits: Gambling, Science and Public Policy. Oxford University Press.
Sulkunen, Pekka Juhani ; Babor, Thomas F. ; Cisneros Ornberg, Jenny ; Egerer, Michael Dieter ; Hellman, Carin Matilda Emelie ; Livingstone, Charles ; Marionneau, Virve Karoliina ; Nikkinen, Janne Tapio ; Orford, Jim ; Room, Robin ; Rossow, Ingeborg. / Setting Limits : Gambling, Science and Public Policy. Oxford University Press, 2018. 256 Sivumäärä
@book{15d305176c004d38bea92c06026b0bcb,
title = "Setting Limits: Gambling, Science and Public Policy",
keywords = "5141 Sociology",
author = "Sulkunen, {Pekka Juhani} and Babor, {Thomas F.} and {Cisneros Ornberg}, Jenny and Egerer, {Michael Dieter} and Hellman, {Carin Matilda Emelie} and Charles Livingstone and Marionneau, {Virve Karoliina} and Nikkinen, {Janne Tapio} and Jim Orford and Robin Room and Ingeborg Rossow",
year = "2018",
month = "12",
day = "26",
language = "English",
isbn = "9780198817321",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",

Sulkunen, PJ, Babor, TF, Cisneros Ornberg, J, Egerer, MD, Hellman, CME, Livingstone, C, Marionneau, VK, Nikkinen, JT, Orford, J, Room, R & Rossow, I 2018, Setting Limits: Gambling, Science and Public Policy. Oxford University Press.

Setting Limits : Gambling, Science and Public Policy. / Sulkunen, Pekka Juhani; Babor, Thomas F.; Cisneros Ornberg, Jenny; Egerer, Michael Dieter; Hellman, Carin Matilda Emelie; Livingstone, Charles; Marionneau, Virve Karoliina; Nikkinen, Janne Tapio; Orford, Jim; Room, Robin; Rossow, Ingeborg.

Oxford University Press, 2018. 256 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

SN - 9780198817321

BT - Setting Limits

PB - Oxford University Press

Sulkunen PJ, Babor TF, Cisneros Ornberg J, Egerer MD, Hellman CME, Livingstone C et al. Setting Limits: Gambling, Science and Public Policy. Oxford University Press, 2018. 256 s.