Soft and Strong Public Spheres

Bo Stråth, Hagen Schulz-Forberg

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoBuilding a European Public Sphere : From the 1950s to the Present
ToimittajatRobert Frank, Hartmut Kaelble, Marie-Françoise Lévy, Luisa Passerini
JulkaisupaikkaBrussels
KustantajaPeter Lang
Julkaisupäivä2010
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 615 Historia ja arkeologia

Stråth, B., & Schulz-Forberg, H. (2010). Soft and Strong Public Spheres. teoksessa R. Frank, H. Kaelble, M-F. Lévy, & L. Passerini (Toimittajat), Building a European Public Sphere: From the 1950s to the Present Brussels: Peter Lang .
Stråth, Bo ; Schulz-Forberg, Hagen. / Soft and Strong Public Spheres. Building a European Public Sphere: From the 1950s to the Present. Toimittaja / Robert Frank ; Hartmut Kaelble ; Marie-Françoise Lévy ; Luisa Passerini. Brussels : Peter Lang , 2010.
@inbook{f6d05e72a7f541438f7d9902459025fb,
title = "Soft and Strong Public Spheres",
keywords = "615 History and Archaeology",
author = "Bo Str{\aa}th and Hagen Schulz-Forberg",
year = "2010",
language = "English",
editor = "Robert Frank and Hartmut Kaelble and Marie-Fran{\cc}oise L{\'e}vy and Luisa Passerini",
booktitle = "Building a European Public Sphere",
publisher = "Peter Lang",
address = "Germany",

Stråth, B & Schulz-Forberg, H 2010, Soft and Strong Public Spheres. julkaisussa R Frank, H Kaelble, M-F Lévy & L Passerini (toim), Building a European Public Sphere: From the 1950s to the Present. Peter Lang , Brussels.

Soft and Strong Public Spheres. / Stråth, Bo; Schulz-Forberg, Hagen.

Building a European Public Sphere: From the 1950s to the Present. toim. / Robert Frank; Hartmut Kaelble; Marie-Françoise Lévy; Luisa Passerini. Brussels : Peter Lang , 2010.

TY - CHAP

T1 - Soft and Strong Public Spheres

AU - Stråth, Bo

AU - Schulz-Forberg, Hagen