Stability of added and in situ-produced vitamin B12 in breadmaking

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Chemistry
Vuosikerta204
Sivut21-28
Sivumäärä8
ISSN0308-8146
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 10 helmikuuta 2016
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 116 Kemia
  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{b797e4413bab44f0961c5180bdc2ad18,
title = "Stability of added and in situ-produced vitamin B12 in breadmaking",
keywords = "116 Chemical sciences, 416 Food Science, Breadmaking , Stability , Cyanocobalamin , Hydroxocobalamin , In situ-produced vitamin B12",
author = "Minnamari Edelmann and Chamlagain, {Bhawani Shankar} and Marco Santin and Susanna Kariluoto and Vieno Piironen",
year = "2016",
month = "2",
day = "10",
doi = "10.1016/j.foodchem.2016.02.071",
language = "English",
volume = "204",
pages = "21--28",
journal = "Food Chemistry",
issn = "0308-8146",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",

}

Stability of added and in situ-produced vitamin B12 in breadmaking. / Edelmann, Minnamari; Chamlagain, Bhawani Shankar; Santin, Marco; Kariluoto, Susanna; Piironen, Vieno.

julkaisussa: Food Chemistry, Vuosikerta 204, 10.02.2016, s. 21-28.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Stability of added and in situ-produced vitamin B12 in breadmaking

AU - Edelmann, Minnamari

AU - Chamlagain, Bhawani Shankar

AU - Santin, Marco

AU - Kariluoto, Susanna

AU - Piironen, Vieno

PY - 2016/2/10

Y1 - 2016/2/10

KW - 116 Chemical sciences

KW - 416 Food Science

KW - Breadmaking

KW - Stability

KW - Cyanocobalamin

KW - Hydroxocobalamin

KW - In situ-produced vitamin B12

U2 - 10.1016/j.foodchem.2016.02.071

DO - 10.1016/j.foodchem.2016.02.071

M3 - Article

VL - 204

SP - 21

EP - 28

JO - Food Chemistry

JF - Food Chemistry

SN - 0308-8146

ER -