Stability of tocopherols and tocotrienols in food preparation procedures

Vieno Piironen, Pertti Varo, Pekka Koivistoinen

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiJournal of Food Composition and Analysis
Vuosikerta1
Sivut53-58
ISSN0889-1575
TilaJulkaistu - 1987
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Lainaa tätä

Piironen, Vieno ; Varo, Pertti ; Koivistoinen, Pekka. / Stability of tocopherols and tocotrienols in food preparation procedures. Julkaisussa: Journal of Food Composition and Analysis. 1987 ; Vuosikerta 1. Sivut 53-58.
@article{6c963d332e954c1a8a1d14ac09acf675,
title = "Stability of tocopherols and tocotrienols in food preparation procedures",
author = "Vieno Piironen and Pertti Varo and Pekka Koivistoinen",
year = "1987",
language = "English",
volume = "1",
pages = "53--58",
journal = "Journal of Food Composition and Analysis",
issn = "0889-1575",
publisher = "ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE",

}

Stability of tocopherols and tocotrienols in food preparation procedures. / Piironen, Vieno; Varo, Pertti; Koivistoinen, Pekka.

julkaisussa: Journal of Food Composition and Analysis, Vuosikerta 1, 1987, s. 53-58.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Stability of tocopherols and tocotrienols in food preparation procedures

AU - Piironen, Vieno

AU - Varo, Pertti

AU - Koivistoinen, Pekka

PY - 1987

Y1 - 1987

M3 - Article

VL - 1

SP - 53

EP - 58

JO - Journal of Food Composition and Analysis

JF - Journal of Food Composition and Analysis

SN - 0889-1575

ER -