Sähköisen liikenteen käynnistäminen Suomessa

Alkuperäiskielisuomi
KustantajaAalto University
TilaJulkaistu - 14 syyskuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiD4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

• 213 Sähkö-, automaatio- ja tietoliikennetekniikka, elektroniikka

Hyvönen, E. K. (2017). Sähköisen liikenteen käynnistäminen Suomessa. Aalto University.
Hyvönen, Eila Kaarina. / Sähköisen liikenteen käynnistäminen Suomessa. Aalto University, 2017. 19 Sivumäärä
@book{cf14272cd09e40aaaf88b470c204add7,
title = "S{\"a}hk{\"o}isen liikenteen k{\"a}ynnist{\"a}minen Suomessa",
abstract = "T{\"a}m{\"a} case-tutkimus liittyy Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston rahoitta-maan Smart Energy Transition (SET)-hankkeeseen (www.smartenergytransition.fi).T{\"a}ss{\"a} case-tutkimuksessa tarkastellaan Tekesin EVE-ohjelmaan kuuluvaa S{\"a}hk{\"o}inen liikenne-hanketta, jonka avulla edistettiin s{\"a}hk{\"o}ist{\"a} tieliikennett{\"a}, erityisesti s{\"a}hk{\"o}autoilua, ja siihen liittyv{\"a}{\"a} liiketoimintaa Suomessa. K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}ss{\"a} hankkeeseen sis{\"a}ltyi kaksi hanketta: P{\"a}{\"a}kaupunkiseudun s{\"a}hk{\"o}inen liikenne (PSL) -hanke ja sen jatkona {\"A}lyk{\"a}s s{\"a}hk{\"o}inen liikenne ({\"A}SL) -hanke. Case-tutkimus perustuu p{\"a}{\"a}osin S{\"a}hk{\"o}inen liikenne -hankkeen ja EVE-ohjelman loppuraportteihin sek{\"a} hankkeessa tehtyihin muihin raportteihin, selvityksiin ja tutkimuksiin. T{\"a}ydent{\"a}vin{\"a} l{\"a}htein{\"a} on k{\"a}ytetty haastatteluja (22 haastattelua), joihin osallistui hankkeessa mukana olevien organisaatioiden s{\"a}hk{\"o}autojen hankkijoita ja k{\"a}ytt{\"a}ji{\"a} sek{\"a} s{\"a}hk{\"o}auton omaan k{\"a}ytt{\"o}{\"o}ns{\"a} hankkineita henkil{\"o}it{\"a}.",
keywords = "213 S{\"a}hk{\"o}-, automaatio- ja tietoliikennetekniikka, elektroniikka",
author = "Hyv{\"o}nen, {Eila Kaarina}",
year = "2017",
month = "9",
day = "14",
language = "suomi",
publisher = "Aalto University",
address = "Suomi",

Hyvönen, EK 2017, Sähköisen liikenteen käynnistäminen Suomessa. Aalto University.

Sähköisen liikenteen käynnistäminen Suomessa. / Hyvönen, Eila Kaarina.

Aalto University, 2017. 19 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Sähköisen liikenteen käynnistäminen Suomessa

AU - Hyvönen, Eila Kaarina

PY - 2017/9/14

Y1 - 2017/9/14

N2 - Tämä case-tutkimus liittyy Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston rahoitta-maan Smart Energy Transition (SET)-hankkeeseen (www.smartenergytransition.fi).Tässä case-tutkimuksessa tarkastellaan Tekesin EVE-ohjelmaan kuuluvaa Sähköinen liikenne-hanketta, jonka avulla edistettiin sähköistä tieliikennettä, erityisesti sähköautoilua, ja siihen liittyvää liiketoimintaa Suomessa. Käytännössä hankkeeseen sisältyi kaksi hanketta: Pääkaupunkiseudun sähköinen liikenne (PSL) -hanke ja sen jatkona Älykäs sähköinen liikenne (ÄSL) -hanke. Case-tutkimus perustuu pääosin Sähköinen liikenne -hankkeen ja EVE-ohjelman loppuraportteihin sekä hankkeessa tehtyihin muihin raportteihin, selvityksiin ja tutkimuksiin. Täydentävinä lähteinä on käytetty haastatteluja (22 haastattelua), joihin osallistui hankkeessa mukana olevien organisaatioiden sähköautojen hankkijoita ja käyttäjiä sekä sähköauton omaan käyttöönsä hankkineita henkilöitä.

AB - Tämä case-tutkimus liittyy Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston rahoitta-maan Smart Energy Transition (SET)-hankkeeseen (www.smartenergytransition.fi).Tässä case-tutkimuksessa tarkastellaan Tekesin EVE-ohjelmaan kuuluvaa Sähköinen liikenne-hanketta, jonka avulla edistettiin sähköistä tieliikennettä, erityisesti sähköautoilua, ja siihen liittyvää liiketoimintaa Suomessa. Käytännössä hankkeeseen sisältyi kaksi hanketta: Pääkaupunkiseudun sähköinen liikenne (PSL) -hanke ja sen jatkona Älykäs sähköinen liikenne (ÄSL) -hanke. Case-tutkimus perustuu pääosin Sähköinen liikenne -hankkeen ja EVE-ohjelman loppuraportteihin sekä hankkeessa tehtyihin muihin raportteihin, selvityksiin ja tutkimuksiin. Täydentävinä lähteinä on käytetty haastatteluja (22 haastattelua), joihin osallistui hankkeessa mukana olevien organisaatioiden sähköautojen hankkijoita ja käyttäjiä sekä sähköauton omaan käyttöönsä hankkineita henkilöitä.

KW - 213 Sähkö-, automaatio- ja tietoliikennetekniikka, elektroniikka

M3 - Tutkimusraportti

BT - Sähköisen liikenteen käynnistäminen Suomessa

PB - Aalto University

Hyvönen EK. Sähköisen liikenteen käynnistäminen Suomessa. Aalto University, 2017. 19 s.