State, Culture & The Bourgeoisie: Aspects of the Peculiarity of the Finnish

Henrik Stenius (Toimittaja), Markku Kuisma (Toimittaja), Pekka Kosonen (Toimittaja), Matti Peltonen (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    JulkaisupaikkaJyväskylä
    KustantajaUniversity of Jyväskylä
    ISBN (painettu)951-680-067-X
    TilaJulkaistu - 1989
    OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiNykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja
    Numero13
    ISSN (painettu)0782-8632

• 615 Historia ja arkeologia

Stenius, H., Kuisma, M., Kosonen, P., & Peltonen, M. (Toimittajat) (1989). State, Culture & The Bourgeoisie: Aspects of the Peculiarity of the Finnish. (Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja; Nro 13). Jyväskylä: University of Jyväskylä.
    Stenius, Henrik (Toimittaja) ; Kuisma, Markku (Toimittaja) ; Kosonen, Pekka (Toimittaja) ; Peltonen, Matti (Toimittaja). / State, Culture & The Bourgeoisie : Aspects of the Peculiarity of the Finnish. Jyväskylä : University of Jyväskylä, 1989. 82 Sivumäärä (Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja; 13).
    @book{d78a8b7099754566949ff2483fd6edd9,
    title = "State, Culture & The Bourgeoisie: Aspects of the Peculiarity of the Finnish",
    keywords = "615 History and Archaeology",
    editor = "Henrik Stenius and Markku Kuisma and Pekka Kosonen and Matti Peltonen",
    year = "1989",
    language = "English",
    isbn = "951-680-067-X",
    series = "Nykykulttuurin tutkimusyksik{\"o}n julkaisuja",
    publisher = "University of Jyv{\"a}skyl{\"a}",
    number = "13",
    address = "Finland",

Stenius, H, Kuisma, M, Kosonen, P & Peltonen, M (toim) 1989, State, Culture & The Bourgeoisie: Aspects of the Peculiarity of the Finnish. Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, Nro 13, University of Jyväskylä, Jyväskylä.

State, Culture & The Bourgeoisie : Aspects of the Peculiarity of the Finnish. / Stenius, Henrik (Toimittaja); Kuisma, Markku (Toimittaja); Kosonen, Pekka (Toimittaja); Peltonen, Matti (Toimittaja).

Jyväskylä : University of Jyväskylä, 1989. 82 s. (Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja; Nro 13).

TY - BOOK

T1 - State, Culture & The Bourgeoisie

T2 - Aspects of the Peculiarity of the Finnish

A2 - Stenius, Henrik

A2 - Kuisma, Markku

A2 - Kosonen, Pekka

A2 - Peltonen, Matti

PY - 1989

Y1 - 1989

KW - 615 History and Archaeology

M3 - Anthology or special issue

SN - 951-680-067-X

T3 - Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja

BT - State, Culture & The Bourgeoisie

PB - University of Jyväskylä

CY - Jyväskylä

Stenius H, (ed.), Kuisma M, (ed.), Kosonen P, (ed.), Peltonen M, (ed.). State, Culture & The Bourgeoisie: Aspects of the Peculiarity of the Finnish. Jyväskylä: University of Jyväskylä, 1989. 82 s. (Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja; 13).