Tarinoita Itämerestä

Tuomas Aivelo, Outi Silfverberg, Virpi Velin, Maaria Wierink, Vuokko Kurki, Jukka Parkkamäki

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenNäyttelyTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osavertaisarvioitu

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
TilaJulkaistu - 7 toukokuuta 2011
OKM-julkaisutyyppiF2 Julkinen taiteellinen teoksen osatoteutus

• 1172 Ympäristötiede

Aivelo, T. (Kirjoittaja), Silfverberg, O. (Kirjoittaja), Velin, V. (Kirjoittaja), Wierink, M. (Kirjoittaja), Kurki, V. (Kirjoittaja), & Parkkamäki, J. (Kirjoittaja). (2011). Tarinoita Itämerestä. Näyttely, Haettu kohteesta http://storiesfromthebalticsea.org/
Aivelo, Tuomas (Kirjoittaja) ; Silfverberg, Outi (Kirjoittaja) ; Velin, Virpi (Kirjoittaja) ; Wierink, Maaria (Kirjoittaja) ; Kurki, Vuokko (Kirjoittaja) ; Parkkamäki, Jukka (Kirjoittaja). / Tarinoita Itämerestä. [Näyttely].
@misc{52da2471fab3401d9af0a599960d3232,
title = "Tarinoita It{\"a}merest{\"a}",
abstract = "British Councilin ilmastol{\"a}hettil{\"a}sprojektiin kuuluvan taiden{\"a}yttelyn suunnittelu, organisointi ja markkinointiStories from the Baltic Sea -projektin tavoitteena on lis{\"a}t{\"a} ymm{\"a}rryst{\"a} It{\"a}meren merkityksist{\"a} sen rantojen asukkaille. Saimme talven 2010-2011 aikana mereen liittyvi{\"a} tarinoita kaikenik{\"a}isilt{\"a} ihmisilt{\"a}, jotka ovat tai ovat joskus olleet kosketuksissa It{\"a}mereen. Mukana on mm. kirjoituksia, kuvia, runoja ja p{\"a}iv{\"a}kirjamerkint{\"o}j{\"a}.Toukokuussa 2011 tarinat puettiin taideteosten muotoon n{\"a}yttelyss{\"a}, joka toteutettiin yhteisty{\"o}ss{\"a} Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun Ymp{\"a}rist{\"o}taiteen koulutusohjelman opiskelijoiden kanssa Helsingiss{\"a}, Harakan saaressa.",
keywords = "1172 Ymp{\"a}rist{\"o}tiede",
author = "Tuomas Aivelo and Outi Silfverberg and Virpi Velin and Maaria Wierink and Vuokko Kurki and Jukka Parkkam{\"a}ki",
note = "N{\"a}yttely oli esill{\"a} Harakan saaressa Helsingiss{\"a} 7.5.-31.5.2011 Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
month = "5",
day = "7",
language = "suomi",

Aivelo, T, Silfverberg, O, Velin, V, Wierink, M, Kurki, V & Parkkamäki, J, Tarinoita Itämerestä, 2011, Näyttely.
Tarinoita Itämerestä. Aivelo, Tuomas (Kirjoittaja); Silfverberg, Outi (Kirjoittaja); Velin, Virpi (Kirjoittaja); Wierink, Maaria (Kirjoittaja); Kurki, Vuokko (Kirjoittaja); Parkkamäki, Jukka (Kirjoittaja). 2011.

TY - ADVS

T1 - Tarinoita Itämerestä

AU - Aivelo, Tuomas

AU - Silfverberg, Outi

AU - Velin, Virpi

AU - Wierink, Maaria

AU - Kurki, Vuokko

AU - Parkkamäki, Jukka

N1 - Näyttely oli esillä Harakan saaressa Helsingissä 7.5.-31.5.2011 Volume: Proceeding volume:

PY - 2011/5/7

Y1 - 2011/5/7

N2 - British Councilin ilmastolähettiläsprojektiin kuuluvan taidenäyttelyn suunnittelu, organisointi ja markkinointiStories from the Baltic Sea -projektin tavoitteena on lisätä ymmärrystä Itämeren merkityksistä sen rantojen asukkaille. Saimme talven 2010-2011 aikana mereen liittyviä tarinoita kaikenikäisiltä ihmisiltä, jotka ovat tai ovat joskus olleet kosketuksissa Itämereen. Mukana on mm. kirjoituksia, kuvia, runoja ja päiväkirjamerkintöjä.Toukokuussa 2011 tarinat puettiin taideteosten muotoon näyttelyssä, joka toteutettiin yhteistyössä Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun Ympäristötaiteen koulutusohjelman opiskelijoiden kanssa Helsingissä, Harakan saaressa.

AB - British Councilin ilmastolähettiläsprojektiin kuuluvan taidenäyttelyn suunnittelu, organisointi ja markkinointiStories from the Baltic Sea -projektin tavoitteena on lisätä ymmärrystä Itämeren merkityksistä sen rantojen asukkaille. Saimme talven 2010-2011 aikana mereen liittyviä tarinoita kaikenikäisiltä ihmisiltä, jotka ovat tai ovat joskus olleet kosketuksissa Itämereen. Mukana on mm. kirjoituksia, kuvia, runoja ja päiväkirjamerkintöjä.Toukokuussa 2011 tarinat puettiin taideteosten muotoon näyttelyssä, joka toteutettiin yhteistyössä Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun Ympäristötaiteen koulutusohjelman opiskelijoiden kanssa Helsingissä, Harakan saaressa.

KW - 1172 Ympäristötiede

M3 - Näyttely

Aivelo T (Kirjoittaja), Silfverberg O (Kirjoittaja), Velin V (Kirjoittaja), Wierink M (Kirjoittaja), Kurki V (Kirjoittaja), Parkkamäki J (Kirjoittaja). Tarinoita Itämerestä 2011.