Tarinoita Itämerestä

Tuomas Aivelo, Outi Silfverberg, Virpi Velin, Maaria Wierink, Vuokko Kurki, Jukka Parkkamäki

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenNäyttelyTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osavertaisarvioitu

Abstrakti

British Councilin ilmastolähettiläsprojektiin kuuluvan taidenäyttelyn suunnittelu, organisointi ja markkinointi

Stories from the Baltic Sea -projektin tavoitteena on lisätä ymmärrystä Itämeren merkityksistä sen rantojen asukkaille. Saimme talven 2010-2011 aikana mereen liittyviä tarinoita kaikenikäisiltä ihmisiltä, jotka ovat tai ovat joskus olleet kosketuksissa Itämereen. Mukana on mm. kirjoituksia, kuvia, runoja ja päiväkirjamerkintöjä.

Toukokuussa 2011 tarinat puettiin taideteosten muotoon näyttelyssä, joka toteutettiin yhteistyössä Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun Ympäristötaiteen koulutusohjelman opiskelijoiden kanssa Helsingissä, Harakan saaressa.
Julkaisun otsikon käännösStories from the Baltic Sea
Alkuperäiskielisuomi