Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion

Tuula Sakaranaho (Toimittaja), Terhi Utriainen (Toimittaja), Tom Mikael Sjöblom, Heikki Pesonen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    KustantajaUniversity of Helsinki, Department of Comparative Religion
    ISBN (painettu)952-10-0602-1
    TilaJulkaistu - 2002
    OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiComparative Religion
    Numero8

• 616 Muut humanistiset tieteet

Sakaranaho, T. (Toimittaja), Utriainen, T. (Toimittaja), Sjöblom, T. M., & Pesonen, H. (2002). Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion. (Comparative Religion ; Nro 8). University of Helsinki, Department of Comparative Religion.
    Sakaranaho, Tuula (Toimittaja) ; Utriainen, Terhi (Toimittaja) ; Sjöblom, Tom Mikael ; Pesonen, Heikki. / Styles and positions : ethnographic perspectives in comparative religion. University of Helsinki, Department of Comparative Religion, 2002. 336 Sivumäärä (Comparative Religion ; 8).
    @book{ef6b820cd74d4e1fa0e812ceb336e729,
    title = "Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion",
    keywords = "616 Other humanities, etnografia, kentt{\"a}ty{\"o}, uskontotiede, kulttuuriantropologia",
    author = "Sj{\"o}blom, {Tom Mikael} and Heikki Pesonen",
    editor = "Tuula Sakaranaho and Terhi Utriainen",
    note = "Introduction : doing and writing ethnography / Tuula Sakaranaho, Tom Sj{\"o}blom and Terhi Utriainen. Volume: Proceeding volume:",
    year = "2002",
    language = "English",
    isbn = "952-10-0602-1",
    series = "Comparative Religion",
    publisher = "University of Helsinki, Department of Comparative Religion",
    number = "8",
    address = "Finland",

Sakaranaho, T (Toimittaja), Utriainen, T (Toimittaja), Sjöblom, TM & Pesonen, H 2002, Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion. Comparative Religion , Nro 8, University of Helsinki, Department of Comparative Religion.

Styles and positions : ethnographic perspectives in comparative religion. / Sakaranaho, Tuula (Toimittaja); Utriainen, Terhi (Toimittaja); Sjöblom, Tom Mikael; Pesonen, Heikki.

University of Helsinki, Department of Comparative Religion, 2002. 336 s. (Comparative Religion ; Nro 8).

TY - BOOK

T1 - Styles and positions

T2 - ethnographic perspectives in comparative religion

AU - Sjöblom, Tom Mikael

AU - Pesonen, Heikki

A2 - Sakaranaho, Tuula

A2 - Utriainen, Terhi

N1 - Introduction : doing and writing ethnography / Tuula Sakaranaho, Tom Sjöblom and Terhi Utriainen. Volume: Proceeding volume:

PY - 2002

Y1 - 2002

KW - 616 Other humanities

KW - etnografia

KW - kenttätyö

KW - uskontotiede

KW - kulttuuriantropologia

M3 - Anthology or special issue

SN - 952-10-0602-1

T3 - Comparative Religion

BT - Styles and positions

PB - University of Helsinki, Department of Comparative Religion

Sakaranaho T, (ed.), Utriainen T, (ed.), Sjöblom TM, Pesonen H. Styles and positions: ethnographic perspectives in comparative religion. University of Helsinki, Department of Comparative Religion, 2002. 336 s. (Comparative Religion ; 8).