Suomen metsät ja metsäpolitiikka

kansalaisten näkemyksiä

Annukka Valkeapää, Riikka Paloniemi, Annukka Vainio, Klaus Helkama, Heimo Karppinen, Jari Kuuluvainen, Ann Ojala, Tapio Rantala, Mika Rekola, Kimmo Vehkalahti

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos
ISBN (painettu)978-952-10-5293-4
TilaJulkaistu - 2009
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiReports / University of Helsinki, Department of Forest Economics
Numero55
ISSN (painettu)1236-6218

• 112 Tilastotiede
  • hyväksyttävyys
  • kyselytutkimus
  • päätöksenteko
  • metsät
  • metsäpolitiikka
  • 514 Sosiaalitieteet
  • 411 Maatalous ja metsätieteet

Valkeapää, A., Paloniemi, R., Vainio, A., Helkama, K., Karppinen, H., Kuuluvainen, J., ... Vehkalahti, K. (2009). Suomen metsät ja metsäpolitiikka: kansalaisten näkemyksiä. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; Nro 55). Helsinki: Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos.
Valkeapää, Annukka ; Paloniemi, Riikka ; Vainio, Annukka ; Helkama, Klaus ; Karppinen, Heimo ; Kuuluvainen, Jari ; Ojala, Ann ; Rantala, Tapio ; Rekola, Mika ; Vehkalahti, Kimmo. / Suomen metsät ja metsäpolitiikka : kansalaisten näkemyksiä. Helsinki : Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2009. 36 Sivumäärä (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; 55).
@book{12dd0a45584946b8b83f6d25b992ed2c,
title = "Suomen mets{\"a}t ja mets{\"a}politiikka: kansalaisten n{\"a}kemyksi{\"a}",
keywords = "112 Tilastotiede, hyv{\"a}ksytt{\"a}vyys, kyselytutkimus, p{\"a}{\"a}t{\"o}ksenteko, mets{\"a}t, mets{\"a}politiikka, hyv{\"a}ksytt{\"a}vyys, kyselytutkimus, p{\"a}{\"a}t{\"o}ksenteko, mets{\"a}t, mets{\"a}politiikka, hyv{\"a}ksytt{\"a}vyys, kyselytutkimus, p{\"a}{\"a}t{\"o}ksenteko, mets{\"a}t, mets{\"a}politiikka, 514 Sosiaalitieteet, 411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet",
author = "Annukka Valkeap{\"a}{\"a} and Riikka Paloniemi and Annukka Vainio and Klaus Helkama and Heimo Karppinen and Jari Kuuluvainen and Ann Ojala and Tapio Rantala and Mika Rekola and Kimmo Vehkalahti",
year = "2009",
language = "suomi",
isbn = "978-952-10-5293-4",
series = "Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics",
publisher = "Helsingin yliopisto, Mets{\"a}ekonomian laitos",
number = "55",
address = "Suomi",

Valkeapää, A, Paloniemi, R, Vainio, A, Helkama, K, Karppinen, H, Kuuluvainen, J, Ojala, A, Rantala, T, Rekola, M & Vehkalahti, K 2009, Suomen metsät ja metsäpolitiikka: kansalaisten näkemyksiä. Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics, Nro 55, Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, Helsinki.

Suomen metsät ja metsäpolitiikka : kansalaisten näkemyksiä. / Valkeapää, Annukka; Paloniemi, Riikka; Vainio, Annukka; Helkama, Klaus; Karppinen, Heimo; Kuuluvainen, Jari; Ojala, Ann; Rantala, Tapio; Rekola, Mika; Vehkalahti, Kimmo.

Helsinki : Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2009. 36 s. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; Nro 55).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

BT - Suomen metsät ja metsäpolitiikka

PB - Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos

CY - Helsinki

Valkeapää A, Paloniemi R, Vainio A, Helkama K, Karppinen H, Kuuluvainen J et al. Suomen metsät ja metsäpolitiikka: kansalaisten näkemyksiä. Helsinki: Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2009. 36 s. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; 55).