Suomennos (seuraavien Tove Janssonin novellien ja esseiden käännökset: Bulevardi; Klisee; Kaupungin lapsia; Kirje; Laiturielämää; Quatz' arts; Parta; Vuokrataan huone; Ei enää ikinä Caprille!; Viulu; San Zeno Maggiore, 1 tähti; Saari; Kavala lastenkirjailija; Epähemulimainen tarina; Kerran puistossa - - em. tekstit ovat osa kokoelmaa Bulevardi ja muita kirjoituksia)

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osavertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaTammi
TilaJulkaistu - 7 heinäkuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiF2 Julkinen taiteellinen teoksen osatoteutus

Tieteenalat

  • 6122 Kirjallisuuden tutkimus
  • suomennos

Lainaa tätä

@misc{776b52c14ffd4d95a2ae67d2bfe116c4,
title = "Suomennos (seuraavien Tove Janssonin novellien ja esseiden k{\"a}{\"a}nn{\"o}kset: Bulevardi; Klisee; Kaupungin lapsia; Kirje; Laituriel{\"a}m{\"a}{\"a}; Quatz' arts; Parta; Vuokrataan huone; Ei en{\"a}{\"a} ikin{\"a} Caprille!; Viulu; San Zeno Maggiore, 1 t{\"a}hti; Saari; Kavala lastenkirjailija; Ep{\"a}hemulimainen tarina; Kerran puistossa - - em. tekstit ovat osa kokoelmaa Bulevardi ja muita kirjoituksia)",
keywords = "6122 Kirjallisuuden tutkimus, suomennos",
author = "Sirke Happonen",
year = "2017",
month = "7",
day = "7",
language = "suomi",
publisher = "Tammi",
address = "Suomi",

}

TY - ADVS

T1 - Suomennos (seuraavien Tove Janssonin novellien ja esseiden käännökset: Bulevardi; Klisee; Kaupungin lapsia; Kirje; Laiturielämää; Quatz' arts; Parta; Vuokrataan huone; Ei enää ikinä Caprille!; Viulu; San Zeno Maggiore, 1 tähti; Saari; Kavala lastenkirjailija; Epähemulimainen tarina; Kerran puistossa - - em. tekstit ovat osa kokoelmaa Bulevardi ja muita kirjoituksia)

AU - Happonen, Sirke

PY - 2017/7/7

Y1 - 2017/7/7

KW - 6122 Kirjallisuuden tutkimus

KW - suomennos

M3 - Taideteos

PB - Tammi

CY - Helsinki

ER -