Sustainable Education Design - A Manual

KustantajaTampere University of Technology
ISBN (elektroninen)978-952-15-4093-6
TilaJulkaistu - huhtikuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiD5 Kustannettu ammatillinen kirja, oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja taikka sanakirja

Julkaisusarja

NimiTampere University of Technology. Laboratory of Civil Engineering. Construction Management and Economics. Report
KustantajaTampere University of Technology
Numero24
ISSN (elektroninen)2489-5717

• 211 Arkkitehtuuri
  • 212 Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka
  • 516 Kasvatustieteet
  • 218 Ympäristötekniikka

Sandström, N., & Nenonen, S. (2018). Sustainable Education Design - A Manual. (Tampere University of Technology. Laboratory of Civil Engineering. Construction Management and Economics. Report ; Nro 24). Tampere: Tampere University of Technology.
Sandström, Niclas ; Nenonen, Suvi. / Sustainable Education Design - A Manual. Tampere : Tampere University of Technology, 2018. 242 Sivumäärä (Tampere University of Technology. Laboratory of Civil Engineering. Construction Management and Economics. Report ; 24).
@book{24dc0deafadb497199a21b6c8f7720d0,
title = "Sustainable Education Design - A Manual",
keywords = "211 Architecture, 212 Civil and Construction engineering, 516 Educational sciences, 218 Environmental engineering",
author = "Niclas Sandstr{\"o}m and Suvi Nenonen",
year = "2018",
month = "4",
language = "English",
series = "Tampere University of Technology. Laboratory of Civil Engineering. Construction Management and Economics. Report",
publisher = "Tampere University of Technology",
number = "24",
address = "Finland",

Sandström, N & Nenonen, S 2018, Sustainable Education Design - A Manual. Tampere University of Technology. Laboratory of Civil Engineering. Construction Management and Economics. Report , Nro 24, Tampere University of Technology, Tampere.

Sustainable Education Design - A Manual. / Sandström, Niclas; Nenonen, Suvi.

Tampere : Tampere University of Technology, 2018. 242 s. (Tampere University of Technology. Laboratory of Civil Engineering. Construction Management and Economics. Report ; Nro 24).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Sustainable Education Design - A Manual

AU - Sandström, Niclas

AU - Nenonen, Suvi

PY - 2018/4

Y1 - 2018/4

KW - 211 Architecture

KW - 212 Civil and Construction engineering

KW - 516 Educational sciences

KW - 218 Environmental engineering

M3 - Book

T3 - Tampere University of Technology. Laboratory of Civil Engineering. Construction Management and Economics. Report

BT - Sustainable Education Design - A Manual

PB - Tampere University of Technology

CY - Tampere

Sandström N, Nenonen S. Sustainable Education Design - A Manual. Tampere: Tampere University of Technology, 2018. 242 s. (Tampere University of Technology. Laboratory of Civil Engineering. Construction Management and Economics. Report ; 24).