Sweden - a pioneer with implementation inefficiencies

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoGoverning the blue-green Baltic Sea : Societal challenges of marine eutrophication prevention
ToimittajatMia Pihlajamäki, Nina Tynkkynen
KustantajaFinnish Institute of International Affairs
Julkaisupäivä2011
Sivut89-99
TilaJulkaistu - 2011
Julkaistu ulkoisestiKyllä
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiFiia Report
Numero31

Schönach, P. (2011). Sweden - a pioneer with implementation inefficiencies. teoksessa M. Pihlajamäki, & N. Tynkkynen (Toimittajat), Governing the blue-green Baltic Sea: Societal challenges of marine eutrophication prevention (Sivut 89-99). (Fiia Report; Nro 31). Finnish Institute of International Affairs.
Schönach, Paula. / Sweden - a pioneer with implementation inefficiencies. Governing the blue-green Baltic Sea: Societal challenges of marine eutrophication prevention. Toimittaja / Mia Pihlajamäki ; Nina Tynkkynen. Finnish Institute of International Affairs, 2011. Sivut 89-99 (Fiia Report; 31).
@inbook{11c400c5a39f4f19bd9bba6b69b5b2e1,
title = "Sweden - a pioneer with implementation inefficiencies",
author = "Paula Sch{\"o}nach",
year = "2011",
language = "English",
series = "Fiia Report",
publisher = "Finnish Institute of International Affairs",
number = "31",
pages = "89--99",
editor = "Mia Pihlajam{\"a}ki and Nina Tynkkynen",
booktitle = "Governing the blue-green Baltic Sea",
address = "Finland",

Schönach, P 2011, Sweden - a pioneer with implementation inefficiencies. julkaisussa M Pihlajamäki & N Tynkkynen (toim), Governing the blue-green Baltic Sea: Societal challenges of marine eutrophication prevention. Fiia Report, Nro 31, Finnish Institute of International Affairs, Sivut 89-99.

Sweden - a pioneer with implementation inefficiencies. / Schönach, Paula.

Governing the blue-green Baltic Sea: Societal challenges of marine eutrophication prevention. toim. / Mia Pihlajamäki; Nina Tynkkynen. Finnish Institute of International Affairs, 2011. s. 89-99 (Fiia Report; Nro 31).

TY - CHAP

T1 - Sweden - a pioneer with implementation inefficiencies

AU - Schönach, Paula

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Chapter

T3 - Fiia Report

SP - 89

EP - 99

BT - Governing the blue-green Baltic Sea

A2 - Pihlajamäki, Mia

A2 - Tynkkynen, Nina

PB - Finnish Institute of International Affairs

Schönach P. Sweden - a pioneer with implementation inefficiencies. julkaisussa Pihlajamäki M, Tynkkynen N, toimittajat, Governing the blue-green Baltic Sea: Societal challenges of marine eutrophication prevention. Finnish Institute of International Affairs. 2011. s. 89-99. (Fiia Report; 31).