Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet

Esitelmien lyhennelmät

Hannu Olavi Salovaara (Toimittaja), Antti Olavi Jaakkola (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroAmmatillinen

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
KustantajaHelsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos
TilaJulkaistu - 1996
OKM-julkaisutyyppiD6 Toimitettu ammatillinen teos

• 416 Elintarviketieteet

Salovaara, H. O., & Jaakkola, A. O. (Toimittajat) (1996). Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet: Esitelmien lyhennelmät. Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos.
@book{fc46f6364e9e4032a6254b9f01e62a8d,
title = "Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet: Esitelmien lyhennelm{\"a}t",
abstract = "Salovaara, H. & Jaakkola, A. (toim.). 1996. Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelm{\"a}t. 40 s. Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos/ Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos.",
keywords = "416 Elintarviketieteet",
editor = "Salovaara, {Hannu Olavi} and Jaakkola, {Antti Olavi}",
year = "1996",
language = "suomi",
publisher = "Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos",
address = "Suomi",

Salovaara, HO & Jaakkola, AO (toim) 1996, Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet: Esitelmien lyhennelmät. Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos.

Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet : Esitelmien lyhennelmät. / Salovaara, Hannu Olavi (Toimittaja); Jaakkola, Antti Olavi (Toimittaja).

Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos, 1996. 40 s.

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroAmmatillinen

TY - BOOK

T1 - Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet

T2 - Esitelmien lyhennelmät

A2 - Salovaara, Hannu Olavi

A2 - Jaakkola, Antti Olavi

PY - 1996

Y1 - 1996

N2 - Salovaara, H. & Jaakkola, A. (toim.). 1996. Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. 40 s. Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos/ Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos.

AB - Salovaara, H. & Jaakkola, A. (toim.). 1996. Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. 40 s. Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos/ Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos.

KW - 416 Elintarviketieteet

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero