Tutkimustuotos: OpinnäytePro graduOpinnäytteet

TilaJulkaistu - 18 kesäkuuta 2018
OKM-julkaisutyyppiG2 Pro gradu, diplomityö, ylempi amk-opinnäytetyö

• 114 Fysiikka

Kalliokoski, M. M. H. (2018). Synthetic extreme ultraviolet images for the validation of the magnetofrictional inner coronal simulation. Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Physics.
@phdthesis{1a7ce0b1645d420fb4001b3b58ad1081,
title = "Synthetic extreme ultraviolet images for the validation of the magnetofrictional inner coronal simulation",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Kalliokoski, {Milla Maria Helena}",
year = "2018",
month = "6",
day = "18",
language = "English",
publisher = "University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Physics",
address = "Finland",

Synthetic extreme ultraviolet images for the validation of the magnetofrictional inner coronal simulation. / Kalliokoski, Milla Maria Helena.

Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Physics, 2018.

Tutkimustuotos: OpinnäytePro graduOpinnäytteet

TY - THES

T1 - Synthetic extreme ultraviolet images for the validation of the magnetofrictional inner coronal simulation

AU - Kalliokoski, Milla Maria Helena

PY - 2018/6/18

Y1 - 2018/6/18

KW - 114 Physical sciences

M3 - Master's thesis

PB - University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Physics

CY - Helsinki

Kalliokoski MMH. Synthetic extreme ultraviolet images for the validation of the magnetofrictional inner coronal simulation. Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Physics, 2018.