Systems biology and metabolic engineering of lactic acid bacteria for improved fermented foods

N. A. L. Flahaut, W. M. de Vos

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoAdvances in fermented foods and beverages : improving quality, technologies and health benefits
ToimittajatW Holzapfel
Sivumäärä20
KustantajaWoodhead publishing
Julkaisupäivä2015
Sivut177-196
ISBN (painettu)978-1-78242-024-8
ISBN (elektroninen) 978-1-78242-015-6
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2015
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiWoodhead Publishing Series in Food Science Technology and Nutrition
Numero265
ISSN (painettu)2042-8049

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä