Taxonomy and important features of probiotic microorganisms in food and nutrition

Wilhelm H. Holzapfel, Petra Haberer, Rolf Geisen, Johanna Björkroth, Ulrich Schillinger

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiAmerican Journal of Clinical Nutrition
Vuosikerta73
Sivut365S-373S
Sivumäärä9
ISSN0002-9165
TilaJulkaistu - 2001
OKM-julkaisutyyppiA2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Tieteenalat

  • probiotic strains
  • lactic acid bacteria
  • gastrointestinal tract
  • functional properties
  • molecular typing
  • LACTIC-ACID BACTERIA
  • LACTOBACILLUS-ACIDOPHILUS GROUP
  • FIELD GEL-ELECTROPHORESIS
  • 16S RIBOSOMAL-RNA
  • OLIGONUCLEOTIDE PROBES
  • ANTIGENOTOXIC PROPERTIES
  • ENTEROCOCCUS-FAECALIS
  • PHYLOGENETIC ANALYSIS
  • STRAINS
  • DIFFERENTIATION
  • 413 Eläinlääketiede
  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus casei
  • Lactobacillus paracasei
  • maitohappobakteerit
  • elintarvikkeet
  • mikro-organismit
  • probioottiset bakteerit
  • terveysvaikutteiset elintarvikkeet

Siteeraa tätä