Piia Aatola, Kimmo Ollikka, Markku Ollikainen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoEuropean Association of Environmental and Resource Economists, 17th Annual Conference : papers
JulkaisupaikkaAmsterdam
KustantajaVrije Universiteit Amsterdam
Julkaisupäivä2009
TilaJulkaistu - 2009
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaEAERE 2009 - Amsterdam, Alankomaat
Kesto: 24 kesäkuuta 200927 kesäkuuta 2009
Konferenssinumero: 17

Volume:
Proceeding volume:

Aatola, P., Ollikka, K., & Ollikainen, M. (2009). Testing Weak and Semi-Strong Forms of Informational Efficiency in the EU ETS markets. teoksessa European Association of Environmental and Resource Economists, 17th Annual Conference: papers Amsterdam: Vrije Universiteit Amsterdam.
Aatola, Piia ; Ollikka, Kimmo ; Ollikainen, Markku. / Testing Weak and Semi-Strong Forms of Informational Efficiency in the EU ETS markets. European Association of Environmental and Resource Economists, 17th Annual Conference: papers. Amsterdam : Vrije Universiteit Amsterdam, 2009.
@inproceedings{7f410cdc90d04806bde3a1e45afa4505,
title = "Testing Weak and Semi-Strong Forms of Informational Efficiency in the EU ETS markets",
author = "Piia Aatola and Kimmo Ollikka and Markku Ollikainen",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2009",
language = "English",
booktitle = "European Association of Environmental and Resource Economists, 17th Annual Conference",
publisher = "Vrije Universiteit Amsterdam",
address = "Netherlands",

Aatola, P, Ollikka, K & Ollikainen, M 2009, Testing Weak and Semi-Strong Forms of Informational Efficiency in the EU ETS markets. julkaisussa European Association of Environmental and Resource Economists, 17th Annual Conference: papers. Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam, EAERE 2009, Amsterdam, Alankomaat, 24/06/2009.

Testing Weak and Semi-Strong Forms of Informational Efficiency in the EU ETS markets. / Aatola, Piia; Ollikka, Kimmo; Ollikainen, Markku.

TY - GEN

T1 - Testing Weak and Semi-Strong Forms of Informational Efficiency in the EU ETS markets

AU - Aatola, Piia

AU - Ollikka, Kimmo