The Change Laboratory as a tool for collaboration and social innovation

Sarah Hean, Päivikki Lahtinen, William Dugdale, Björn Larsen, Anu Kajamaa

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoTverrprofesjonelt samarbeid, innovasjon og samskaping
ToimittajatElisabeth Willumsen , Atle Ødegård
JulkaisupaikkaOslo
KustantajaUniversitetsforlaget
Julkaisupäivä2019
TilaHyväksytty/In press - 2019
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Hean, S., Lahtinen, P., Dugdale, W., Larsen, B., & Kajamaa, A. (Hyväksytty/painossa). The Change Laboratory as a tool for collaboration and social innovation. teoksessa E. Willumsen , & A. Ødegård (Toimittajat), Tverrprofesjonelt samarbeid, innovasjon og samskaping Oslo: Universitetsforlaget.
Hean, Sarah ; Lahtinen, Päivikki ; Dugdale, William ; Larsen, Björn ; Kajamaa, Anu. / The Change Laboratory as a tool for collaboration and social innovation. Tverrprofesjonelt samarbeid, innovasjon og samskaping. Toimittaja / Elisabeth Willumsen ; Atle Ødegård . Oslo : Universitetsforlaget, 2019.
@inbook{7eb8a2ad05e649dcbcaf8a5077c497e2,
title = "The Change Laboratory as a tool for collaboration and social innovation",
author = "Sarah Hean and P{\"a}ivikki Lahtinen and William Dugdale and Bj{\"o}rn Larsen and Anu Kajamaa",
year = "2019",
language = "English",
editor = "{Willumsen }, Elisabeth and {{\O}deg{\aa}rd }, Atle",
booktitle = "Tverrprofesjonelt samarbeid, innovasjon og samskaping",
publisher = "Universitetsforlaget",
address = "Norway",

Hean, S, Lahtinen, P, Dugdale, W, Larsen, B & Kajamaa, A 2019, The Change Laboratory as a tool for collaboration and social innovation. julkaisussa E Willumsen & A Ødegård (toim), Tverrprofesjonelt samarbeid, innovasjon og samskaping. Universitetsforlaget, Oslo.

The Change Laboratory as a tool for collaboration and social innovation. / Hean, Sarah; Lahtinen, Päivikki; Dugdale, William; Larsen, Björn; Kajamaa, Anu.

Tverrprofesjonelt samarbeid, innovasjon og samskaping. toim. / Elisabeth Willumsen ; Atle Ødegård . Oslo : Universitetsforlaget, 2019.

TY - CHAP

T1 - The Change Laboratory as a tool for collaboration and social innovation

AU - Hean, Sarah

AU - Lahtinen, Päivikki