The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law

A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoCommercial Law : Scandinavian Studies In Law
ToimittajatPeter Wahlgren
Vuosikerta57
KustantajaStockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop.
Julkaisupäivä2012
Sivut15-44
ISBN (painettu)978-91-85142-71-2
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiScandinavian Studies in Law
KustantajaStockholm Institute for Scandinavian Law
Vuosikerta57
ISSN (painettu)0085-5944

• 513 Oikeustiede

Bärlund, J. C. (2012). The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law: A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. teoksessa P. Wahlgren (Toimittaja), Commercial Law: Scandinavian Studies In Law (Vuosikerta 57, Sivut 15-44). (Scandinavian Studies in Law; Vuosikerta 57). Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop..
Bärlund, Johan C. / The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law : A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. Commercial Law: Scandinavian Studies In Law. Toimittaja / Peter Wahlgren. Vuosikerta 57 Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop., 2012. Sivut 15-44 (Scandinavian Studies in Law).
@inbook{d8625096c876484bb65d6e114d5b47c6,
title = "The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law: A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case",
keywords = "513 Law, n{\"a}ringsidkare, Konsumentr{\"a}tt, konsumentskyddslagen",
author = "B{\"a}rlund, {Johan C}",
year = "2012",
language = "English",
isbn = "978-91-85142-71-2",
volume = "57",
series = "Scandinavian Studies in Law",
publisher = "Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop.",
pages = "15--44",
editor = "Peter Wahlgren",
booktitle = "Commercial Law",
address = "Sweden",

Bärlund, JC 2012, The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law: A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. julkaisussa P Wahlgren (Toimittaja), Commercial Law: Scandinavian Studies In Law. Vuosikerta 57, Scandinavian Studies in Law, Vuosikerta 57, Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop., Sivut 15-44.

The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law : A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. / Bärlund, Johan C.

Commercial Law: Scandinavian Studies In Law. toim. / Peter Wahlgren. Vuosikerta 57 Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop., 2012. s. 15-44 (Scandinavian Studies in Law; Vuosikerta 57).

TY - CHAP

T1 - The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law

T2 - A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case

AU - Bärlund, Johan C

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - 513 Law

KW - näringsidkare

KW - Konsumenträtt

KW - konsumentskyddslagen

M3 - Chapter

SN - 978-91-85142-71-2

VL - 57

T3 - Scandinavian Studies in Law

SP - 15

EP - 44

BT - Commercial Law

A2 - Wahlgren, Peter

PB - Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop.

Bärlund JC. The Concept of Business Undertaking in Finnish and European Consumer Law: A Critical Review of a Finnish Supreme Court Case. julkaisussa Wahlgren P, toimittaja, Commercial Law: Scandinavian Studies In Law. Vuosikerta 57. Stockholm Institute for Scandinavian Law, Law Faculty, Stockholm University cop. 2012. s. 15-44. (Scandinavian Studies in Law).