The customs law of Asia

Michael Hewson Crawford (Toimittaja), M Cottier (Toimittaja), C. V Crowther (Toimittaja), Jean-Louis Ferrary (Toimittaja), Barbara Levick (Toimittaja), Olli Salomies (Toimittaja), Michael Wörrie (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumero

Alkuperäiskielienglanti
    JulkaisupaikkaOxford
    KustantajaOxford University Press
    ISBN (painettu)978-0-19-955151-4
    TilaJulkaistu - 2008
    OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiOxford studies in ancient documents

• 612 Kielitieteet, kirjallisuus
    • epigrafia
    • antiikki
    • maksut
    • lait
    • Rooman valtakunta
    • Aasia

Crawford, M. H., Cottier, M., Crowther, C. V., Ferrary, J-L., Levick, B., Salomies, O., & Wörrie, M. (Toimittajat) (2008). The customs law of Asia. (Oxford studies in ancient documents). Oxford: Oxford University Press.
    Crawford, Michael Hewson (Toimittaja) ; Cottier, M (Toimittaja) ; Crowther, C. V (Toimittaja) ; Ferrary, Jean-Louis (Toimittaja) ; Levick, Barbara (Toimittaja) ; Salomies, Olli (Toimittaja) ; Wörrie, Michael (Toimittaja). / The customs law of Asia. Oxford : Oxford University Press, 2008. 380 Sivumäärä (Oxford studies in ancient documents).
    @book{fedbecdd4edb4788bd6671f949b2fc0e,
    title = "The customs law of Asia",
    keywords = "612 Languages and Literature, epigrafia, antiikki, maksut, lait, Rooman valtakunta, Aasia, epigrafia, antiikki, maksut, lait, Rooman valtakunta, Aasia, epigrafia, antiikki, maksut, lait, Rooman valtakunta, Aasia",
    editor = "Crawford, {Michael Hewson} and M Cottier and Crowther, {C. V} and Jean-Louis Ferrary and Barbara Levick and Olli Salomies and Michael W{\"o}rrie",
    year = "2008",
    language = "English",
    isbn = "978-0-19-955151-4",
    series = "Oxford studies in ancient documents",
    publisher = "Oxford University Press",
    address = "United Kingdom",

Crawford, MH, Cottier, M, Crowther, CV, Ferrary, J-L, Levick, B, Salomies, O & Wörrie, M (toim) 2008, The customs law of Asia. Oxford studies in ancient documents, Oxford University Press, Oxford.

The customs law of Asia. / Crawford, Michael Hewson (Toimittaja); Cottier, M (Toimittaja); Crowther, C. V (Toimittaja); Ferrary, Jean-Louis (Toimittaja); Levick, Barbara (Toimittaja); Salomies, Olli (Toimittaja); Wörrie, Michael (Toimittaja).

Oxford : Oxford University Press, 2008. 380 s. (Oxford studies in ancient documents).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumero

TY - BOOK

T1 - The customs law of Asia

A2 - Crawford, Michael Hewson

A2 - Cottier, M

A2 - Crowther, C. V

A2 - Ferrary, Jean-Louis

A2 - Levick, Barbara

A2 - Salomies, Olli

A2 - Wörrie, Michael

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - 612 Languages and Literature

M3 - Anthology or special issue

SN - 978-0-19-955151-4

T3 - Oxford studies in ancient documents

BT - The customs law of Asia

PB - Oxford University Press

CY - Oxford

Crawford MH, (ed.), Cottier M, (ed.), Crowther CV, (ed.), Ferrary J-L, (ed.), Levick B, (ed.), Salomies O, (ed.) et al. The customs law of Asia. Oxford: Oxford University Press, 2008. 380 s. (Oxford studies in ancient documents).