The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods

Maria Gourdouba (Toimittaja), Leena Pietilä-Castrén (Toimittaja), Esko Tikkala (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaSuomen Ateenan instituutin säätiö ; Foundation of the Finnish Institute at Athens
    ISBN (painettu)951-98806-3-1
    TilaJulkaistu - 2004
    OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiPapers and monographs of the Finnish Institute at Athens
    Vuosikerta9
    ISSN (painettu)1237-2684

• 612 Kielitieteet, kirjallisuus
    • historia
    • myöhäisantiikki
    • kristinusko
    • kirkkohistoria
    • Bysantti

Gourdouba, M., Pietilä-Castrén, L., & Tikkala, E. (Toimittajat) (2004). The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods. (Papers and monographs of the Finnish Institute at Athens; Vuosikerta 9). Helsinki: Suomen Ateenan instituutin säätiö ; Foundation of the Finnish Institute at Athens.
    Gourdouba, Maria (Toimittaja) ; Pietilä-Castrén, Leena (Toimittaja) ; Tikkala, Esko (Toimittaja). / The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods. Helsinki : Suomen Ateenan instituutin säätiö ; Foundation of the Finnish Institute at Athens, 2004. (Papers and monographs of the Finnish Institute at Athens).
    @book{dcdfb95b1d7a4caf962f33bc9a100a76,
    title = "The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods",
    keywords = "612 Languages and Literature, historia, my{\"o}h{\"a}isantiikki, kristinusko, kirkkohistoria, Bysantti, historia, my{\"o}h{\"a}isantiikki, kristinusko, kirkkohistoria, Bysantti, historia, my{\"o}h{\"a}isantiikki, kristinusko, kirkkohistoria, Bysantti",
    editor = "Maria Gourdouba and Leena Pietil{\"a}-Castr{\'e}n and Esko Tikkala",
    year = "2004",
    language = "English",
    isbn = "951-98806-3-1",
    series = "Papers and monographs of the Finnish Institute at Athens",
    publisher = "Suomen Ateenan instituutin s{\"a}{\"a}ti{\"o} ; Foundation of the Finnish Institute at Athens",
    address = "Finland",

Gourdouba, M, Pietilä-Castrén, L & Tikkala, E (toim) 2004, The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods. Papers and monographs of the Finnish Institute at Athens, Vuosikerta 9, Suomen Ateenan instituutin säätiö ; Foundation of the Finnish Institute at Athens, Helsinki.

The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods. / Gourdouba, Maria (Toimittaja); Pietilä-Castrén, Leena (Toimittaja); Tikkala, Esko (Toimittaja).

Helsinki : Suomen Ateenan instituutin säätiö ; Foundation of the Finnish Institute at Athens, 2004. (Papers and monographs of the Finnish Institute at Athens; Vuosikerta 9).

TY - BOOK

T1 - The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods

A2 - Gourdouba, Maria

A2 - Pietilä-Castrén, Leena

A2 - Tikkala, Esko

PY - 2004

Y1 - 2004

KW - 612 Languages and Literature

M3 - Anthology or special issue

SN - 951-98806-3-1

T3 - Papers and monographs of the Finnish Institute at Athens

BT - The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods

PB - Suomen Ateenan instituutin säätiö ; Foundation of the Finnish Institute at Athens

CY - Helsinki

Gourdouba M, (ed.), Pietilä-Castrén L, (ed.), Tikkala E, (ed.). The Eastern Mediterranean in the late antique and early Byzantine periods. Helsinki: Suomen Ateenan instituutin säätiö ; Foundation of the Finnish Institute at Athens, 2004. (Papers and monographs of the Finnish Institute at Athens).