The eco‐friendly burger: Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
Artikkeli47395
LehtiEMBO Reports
Vuosikerta20
Numero1
Sivumäärä6
ISSN1469-3178
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - tammikuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiB1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Tieteenalat

  • 1172 Ympäristötiede

Lainaa tätä

@article{2f5a6c893e5e4cb08a38a027cf6778fc,
title = "The eco‐friendly burger: Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?",
keywords = "1172 Environmental sciences",
author = "Tuomisto, {Hanna L.}",
year = "2019",
month = "1",
doi = "10.15252/embr.201847395",
language = "English",
volume = "20",
journal = "EMBO Reports",
issn = "1469-221X",
publisher = "Wiley",
number = "1",

}

The eco‐friendly burger : Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products? / Tuomisto, Hanna L.

julkaisussa: EMBO Reports, Vuosikerta 20, Nro 1, 47395, 01.2019.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

TY - JOUR

T1 - The eco‐friendly burger

T2 - Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?

AU - Tuomisto, Hanna L.

PY - 2019/1

Y1 - 2019/1

KW - 1172 Environmental sciences

U2 - 10.15252/embr.201847395

DO - 10.15252/embr.201847395

M3 - Editorial

VL - 20

JO - EMBO Reports

JF - EMBO Reports

SN - 1469-221X

IS - 1

M1 - 47395

ER -