Manuel Acosta, Sami Haapanala, A. Lohila, M. Aurela, T. Laurila, Timo Vesala

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut40-42
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

• 114 Fysiikka

Acosta, M., Haapanala, S., Lohila, A., Aurela, M., Laurila, T., & Vesala, T. (2011). The effect of water table level on dissolved oxygen concentration and methane emissions in two Finnish wetland ecosystems. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 40-42). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Acosta, Manuel ; Haapanala, Sami ; Lohila, A. ; Aurela, M. ; Laurila, T. ; Vesala, Timo. / The effect of water table level on dissolved oxygen concentration and methane emissions in two Finnish wetland ecosystems. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 40-42 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{fdd1f5b2069645ee9537b330a1cc189a,
title = "The effect of water table level on dissolved oxygen concentration and methane emissions in two Finnish wetland ecosystems",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Manuel Acosta and Sami Haapanala and A. Lohila and M. Aurela and T. Laurila and Timo Vesala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "40--42",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Acosta, M, Haapanala, S, Lohila, A, Aurela, M, Laurila, T & Vesala, T 2011, The effect of water table level on dissolved oxygen concentration and methane emissions in two Finnish wetland ecosystems. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 40-42.

The effect of water table level on dissolved oxygen concentration and methane emissions in two Finnish wetland ecosystems. / Acosta, Manuel; Haapanala, Sami; Lohila, A.; Aurela, M.; Laurila, T.; Vesala, Timo.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 40-42 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - The effect of water table level on dissolved oxygen concentration and methane emissions in two Finnish wetland ecosystems

AU - Acosta, Manuel

AU - Haapanala, Sami

AU - Lohila, A.

AU - Aurela, M.

AU - Laurila, T.

AU - Vesala, Timo

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 40

EP - 42

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Acosta M, Haapanala S, Lohila A, Aurela M, Laurila T, Vesala T. The effect of water table level on dissolved oxygen concentration and methane emissions in two Finnish wetland ecosystems. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 40-42. (Report series in aerosol science).