Ibrahim M Favada, Heimo Karppinen, Jari Kuuluvainen, Jarmo Mikkola, Corinne Stavness, Ibrahim Favada

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos
ISBN (painettu)978-952-10-3873-0
TilaJulkaistu - 2007
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiReports / University of Helsinki, Department of Forest Economics
Numero48
ISSN (painettu)1236-6218

• 411 Maatalous ja metsätieteet
  • puuntarjonta
  • puunkorjuu
  • metsänomistus
  • yksityismetsänomistajat
  • tavoitteet
  • hyötyfunktiot
  • hinnat

Favada, I. M., Karppinen, H., Kuuluvainen, J., Mikkola, J., Stavness, C., & Favada, I. (2007). The effects of prices, owner characteristics and ownership objectives on timber supply. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; Nro 48). Helsinki: Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos.
Favada, Ibrahim M ; Karppinen, Heimo ; Kuuluvainen, Jari ; Mikkola, Jarmo ; Stavness, Corinne ; Favada, Ibrahim. / The effects of prices, owner characteristics and ownership objectives on timber supply. Helsinki : Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2007. 34 Sivumäärä (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; 48).
@book{294ab73fc1f64da3a33d55c120fca111,
title = "The effects of prices, owner characteristics and ownership objectives on timber supply",
keywords = "411 Agriculture and forestry, puuntarjonta, puunkorjuu, mets{\"a}nomistus, yksityismets{\"a}nomistajat, tavoitteet, hy{\"o}tyfunktiot, hinnat, puuntarjonta, puunkorjuu, mets{\"a}nomistus, yksityismets{\"a}nomistajat, tavoitteet, hy{\"o}tyfunktiot, hinnat, puuntarjonta, puunkorjuu, mets{\"a}nomistus, yksityismets{\"a}nomistajat, tavoitteet, hy{\"o}tyfunktiot, hinnat",
author = "Favada, {Ibrahim M} and Heimo Karppinen and Jari Kuuluvainen and Jarmo Mikkola and Corinne Stavness and Ibrahim Favada",
year = "2007",
language = "English",
isbn = "978-952-10-3873-0",
series = "Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics",
publisher = "Helsingin yliopisto, Mets{\"a}ekonomian laitos",
number = "48",
address = "Finland",

Favada, IM, Karppinen, H, Kuuluvainen, J, Mikkola, J, Stavness, C & Favada, I 2007, The effects of prices, owner characteristics and ownership objectives on timber supply. Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics, Nro 48, Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, Helsinki.

The effects of prices, owner characteristics and ownership objectives on timber supply. / Favada, Ibrahim M; Karppinen, Heimo; Kuuluvainen, Jari; Mikkola, Jarmo; Stavness, Corinne; Favada, Ibrahim.

Helsinki : Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2007. 34 s. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; Nro 48).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

TY - BOOK

T1 - The effects of prices, owner characteristics and ownership objectives on timber supply

AU - Favada, Ibrahim M

AU - Karppinen, Heimo

AU - Kuuluvainen, Jari

AU - Mikkola, Jarmo

AU - Stavness, Corinne

AU - Favada, Ibrahim

PY - 2007

Y1 - 2007

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Book

SN - 978-952-10-3873-0

T3 - Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics

BT - The effects of prices, owner characteristics and ownership objectives on timber supply

PB - Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos

CY - Helsinki

Favada IM, Karppinen H, Kuuluvainen J, Mikkola J, Stavness C, Favada I. The effects of prices, owner characteristics and ownership objectives on timber supply. Helsinki: Helsingin yliopisto, Metsäekonomian laitos, 2007. 34 s. (Reports / University of Helsinki, Department of Forest Economics; 48).