The Epigraphy of Caracol: A Reader

Christophe Helmke, Harri Juhani Kettunen

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaBonn
KustantajaWayeb & Institut für Altamerikanistik und Ethnologie, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn
Painos1.
TilaJulkaistu - 2004
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Helmke, C., & Kettunen, H. J. (2004). The Epigraphy of Caracol: A Reader. (1. toim.) Bonn: Wayeb & Institut für Altamerikanistik und Ethnologie, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn.
Helmke, Christophe ; Kettunen, Harri Juhani. / The Epigraphy of Caracol: A Reader. 1. toim. Bonn : Wayeb & Institut für Altamerikanistik und Ethnologie, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, 2004. 236 Sivumäärä
@book{2cd64b66a9dd4f3a9f1aebe97c43fb42,
title = "The Epigraphy of Caracol: A Reader",
author = "Christophe Helmke and Kettunen, {Harri Juhani}",
year = "2004",
language = "English",
publisher = "Wayeb & Institut f{\"u}r Altamerikanistik und Ethnologie, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universit{\"a}t Bonn",
address = "Germany",
edition = "1.",

Helmke, C & Kettunen, HJ 2004, The Epigraphy of Caracol: A Reader. 1. toim, Wayeb & Institut für Altamerikanistik und Ethnologie, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, Bonn.

The Epigraphy of Caracol: A Reader. / Helmke, Christophe; Kettunen, Harri Juhani.

1. toim. Bonn : Wayeb & Institut für Altamerikanistik und Ethnologie, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, 2004. 236 s.

TY - BOOK

T1 - The Epigraphy of Caracol: A Reader

AU - Helmke, Christophe

AU - Kettunen, Harri Juhani

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Anthology or special issue

BT - The Epigraphy of Caracol: A Reader

PB - Wayeb & Institut für Altamerikanistik und Ethnologie, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn

CY - Bonn

Helmke C, Kettunen HJ. The Epigraphy of Caracol: A Reader. 1. toim. Bonn: Wayeb & Institut für Altamerikanistik und Ethnologie, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, 2004. 236 s.