Die Evolution attributiver Markierungen im Nordgermanischen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisaksa
OtsikkoGrenzgänger : Festschrift zum 65. Geburtstag von Jurij Kusmenko
ToimittajatAntje Hornscheidt, Kristina Kotcheva, Tomas Milosch, Michael Rießler
JulkaisupaikkaBerlin
KustantajaHUMBOLDT-UNIVERSITÄT ZU BERLIN
Julkaisupäivä2006
Sivut258-274
TilaJulkaistu - 2006
Julkaistu ulkoisestiKyllä
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiBerliner Beiträge zur Skandinavistik
Vuosikerta9

• 6121 Kielitieteet

Rießler, M. (2006). Die Evolution attributiver Markierungen im Nordgermanischen. teoksessa A. Hornscheidt, K. Kotcheva, T. Milosch, & M. Rießler (Toimittajat), Grenzgänger: Festschrift zum 65. Geburtstag von Jurij Kusmenko (Sivut 258-274). (Berliner Beiträge zur Skandinavistik; Vuosikerta 9). Berlin: HUMBOLDT-UNIVERSITÄT ZU BERLIN.
Rießler, Michael. / Die Evolution attributiver Markierungen im Nordgermanischen. Grenzgänger: Festschrift zum 65. Geburtstag von Jurij Kusmenko. Toimittaja / Antje Hornscheidt ; Kristina Kotcheva ; Tomas Milosch ; Michael Rießler. Berlin : HUMBOLDT-UNIVERSITÄT ZU BERLIN, 2006. Sivut 258-274 (Berliner Beiträge zur Skandinavistik).
@inbook{309628bda37946edaff22bdf8d378c3f,
title = "Die Evolution attributiver Markierungen im Nordgermanischen",
keywords = "6121 Spr{\aa}kvetenskaper, North Germanic, historical linguistics, morphosyntax",
author = "Michael Rie{\ss}ler",
year = "2006",
language = "tyska",
series = "Berliner Beitr{\"a}ge zur Skandinavistik",
publisher = "HUMBOLDT-UNIVERSIT{\"A}T ZU BERLIN",
pages = "258--274",
editor = "Antje Hornscheidt and Kristina Kotcheva and Tomas Milosch and Michael Rie{\ss}ler",
booktitle = "Grenzg{\"a}nger",
address = "Tyskland",

Rießler, M 2006, Die Evolution attributiver Markierungen im Nordgermanischen. julkaisussa A Hornscheidt, K Kotcheva, T Milosch & M Rießler (toim), Grenzgänger: Festschrift zum 65. Geburtstag von Jurij Kusmenko. Berliner Beiträge zur Skandinavistik, Vuosikerta 9, HUMBOLDT-UNIVERSITÄT ZU BERLIN, Berlin, Sivut 258-274.

Die Evolution attributiver Markierungen im Nordgermanischen. / Rießler, Michael.

Grenzgänger: Festschrift zum 65. Geburtstag von Jurij Kusmenko. toim. / Antje Hornscheidt; Kristina Kotcheva; Tomas Milosch; Michael Rießler. Berlin : HUMBOLDT-UNIVERSITÄT ZU BERLIN, 2006. s. 258-274 (Berliner Beiträge zur Skandinavistik; Vuosikerta 9).

TY - CHAP

T1 - Die Evolution attributiver Markierungen im Nordgermanischen

AU - Rießler, Michael

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 6121 Språkvetenskaper

KW - North Germanic

KW - historical linguistics

KW - morphosyntax

M3 - Kapitel

T3 - Berliner Beiträge zur Skandinavistik

SP - 258

EP - 274

BT - Grenzgänger

A2 - Hornscheidt, Antje

A2 - Kotcheva, Kristina

A2 - Milosch, Tomas

A2 - Rießler, Michael

PB - HUMBOLDT-UNIVERSITÄT ZU BERLIN

CY - Berlin

Rießler M. Die Evolution attributiver Markierungen im Nordgermanischen. julkaisussa Hornscheidt A, Kotcheva K, Milosch T, Rießler M, toimittajat, Grenzgänger: Festschrift zum 65. Geburtstag von Jurij Kusmenko. Berlin: HUMBOLDT-UNIVERSITÄT ZU BERLIN. 2006. s. 258-274. (Berliner Beiträge zur Skandinavistik).