The Face of the Earth in Maya Art and Writing

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoContributions in New World Archaeology
JulkaisupaikkaCracow
KustantajaPolish Academy of Arts and Sciences & Institute of Archaeology, Jagiellonian University
Julkaisupäivä2020
TilaValmisteltavana - 2020
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Kettunen, H. (2020). The Face of the Earth in Maya Art and Writing. Käsikirjoitusta laaditaan. teoksessa Contributions in New World Archaeology Cracow: Polish Academy of Arts and Sciences & Institute of Archaeology, Jagiellonian University.
Kettunen, Harri. / The Face of the Earth in Maya Art and Writing. Contributions in New World Archaeology. Cracow : Polish Academy of Arts and Sciences & Institute of Archaeology, Jagiellonian University, 2020.
@inbook{a5f33e7363624380ba9ff6d0025eaac5,
title = "The Face of the Earth in Maya Art and Writing",
author = "Harri Kettunen",
year = "2020",
language = "English",
booktitle = "Contributions in New World Archaeology",
publisher = "Polish Academy of Arts and Sciences & Institute of Archaeology, Jagiellonian University",
address = "Poland",

Kettunen, H 2020, The Face of the Earth in Maya Art and Writing. julkaisussa Contributions in New World Archaeology. Polish Academy of Arts and Sciences & Institute of Archaeology, Jagiellonian University, Cracow.

The Face of the Earth in Maya Art and Writing. / Kettunen, Harri.

TY - CHAP

T1 - The Face of the Earth in Maya Art and Writing

AU - Kettunen, Harri

PY - 2020