The Finnish Co-op Network Studies Program. Its specifics and its Place on the Map of Similar Academic Programs.

Julkaisun otsikon käännös: Suomalainen Co-op Network Studies opetusohjelma. Sen erikoispiirteet ja sijainti vastaavien akateemisten opetusohjelmien keskuudessa.

Pekka Antero Hytinkoski, Mathieu De Poorter

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Abstrakti

Julkaisun artikkelissa kuvaillaan suomalaisen Co-op Network Studies eli osuustoiminnan ja yhteisötalouden yliopistoverkoston erityispiirteistä ja sitä, kuinka se sijoittuu globaalissa kentässä vastaavan yliopisto-opetuksen kartalle (mapping-tutkimus). Havaittiin, että kansainvälinen osuustoiminnan yliopisto-opetus on määrällisesti ja laadullisesti yllättävän monipuolista, mutta silti tarkasteltuna omien erityispiirteitensä kautta, suomalaisella Co-op Network Studies -verkostolla on omanlainen niche-asemansa. Tätä voidaan mahdollisesti hyödyntää jatkossa kansainvälisessä opetusyhteistyössä erilaisten verkostojen kautta ja uutta opetusteknologiaa hyödyntäen.
Julkaisun otsikon käännösSuomalainen Co-op Network Studies opetusohjelma. Sen erikoispiirteet ja sijainti vastaavien akateemisten opetusohjelmien keskuudessa.
Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoCustomizing a Patchwork Quilt: Consolidating Co-operative Studies Within the University World : In Memorian Professor Ian MacPherson
ToimittajatHagen Henrÿ, Pekka Hytinkoski, Tytti Klén
JulkaisupaikkaMikkeli