Jaakko Kaprio, Markku Koskenvuo, Markus Artimo, Seppo Sarna, I Rantasalo

NumeroM47
    ISSN (painettu)0355-7979

• 314 Terveystieteet

Kaprio, J., Koskenvuo, M., Artimo, M., Sarna, S., & Rantasalo, I. (1979). The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section I. Materials, methods, representativeness and results for variables special to twin studies. (Kansanterveystieteen julkaisuja M; Nro M47). Helsinki: Helsingin yliopiston monistuspalvelu.
    Kaprio, Jaakko ; Koskenvuo, Markku ; Artimo, Markus ; Sarna, Seppo ; Rantasalo, I. / The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section I. Materials, methods, representativeness and results for variables special to twin studies. Helsinki : Helsingin yliopiston monistuspalvelu, 1979. 74 Sivumäärä (Kansanterveystieteen julkaisuja M; M47).
    @book{35d0e998071444b0b995fb19dd9dbd2a,
    title = "The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section I.: Materials, methods, representativeness and results for variables special to twin studies",
    keywords = "314 Health sciences",
    author = "Jaakko Kaprio and Markku Koskenvuo and Markus Artimo and Seppo Sarna and I Rantasalo",
    year = "1979",
    language = "English",
    isbn = "951-45-1624-9",
    series = "Kansanterveystieteen julkaisuja M",
    publisher = "Helsingin yliopiston monistuspalvelu",
    number = "M47",
    address = "Finland",

Kaprio, J, Koskenvuo, M, Artimo, M, Sarna, S & Rantasalo, I 1979, The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section I. Materials, methods, representativeness and results for variables special to twin studies. Kansanterveystieteen julkaisuja M, Nro M47, Helsingin yliopiston monistuspalvelu, Helsinki.

The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section I. Materials, methods, representativeness and results for variables special to twin studies. / Kaprio, Jaakko; Koskenvuo, Markku; Artimo, Markus; Sarna, Seppo; Rantasalo, I.

Helsinki : Helsingin yliopiston monistuspalvelu, 1979. 74 s. (Kansanterveystieteen julkaisuja M; Nro M47).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

TY - BOOK

T1 - The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section I.

T2 - Materials, methods, representativeness and results for variables special to twin studies

AU - Kaprio, Jaakko

AU - Koskenvuo, Markku

AU - Artimo, Markus

AU - Sarna, Seppo

AU - Rantasalo, I

PY - 1979

Y1 - 1979

KW - 314 Health sciences

M3 - Book

SN - 951-45-1624-9

T3 - Kansanterveystieteen julkaisuja M

BT - The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section I.

PB - Helsingin yliopiston monistuspalvelu

CY - Helsinki

Kaprio J, Koskenvuo M, Artimo M, Sarna S, Rantasalo I. The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section I. Materials, methods, representativeness and results for variables special to twin studies. Helsinki: Helsingin yliopiston monistuspalvelu, 1979. 74 s. (Kansanterveystieteen julkaisuja M; M47).