Markku Koskenvuo, H Langinvainio , Jaakko Kaprio, I Rantasalo, Seppo Sarna

NumeroM49
    ISSN (painettu)0355-7979

• 314 Terveystieteet

Koskenvuo, M., Langinvainio , H., Kaprio, J., Rantasalo, I., & Sarna, S. (1979). The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section III. Occupational and psycho-social factors. (Kansanterveystieteen julkaisuja M; Nro M49). Helsinki: Helsingin yliopiston monistuspalvelu.
    Koskenvuo, Markku ; Langinvainio , H ; Kaprio, Jaakko ; Rantasalo, I ; Sarna, Seppo. / The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section III. Occupational and psycho-social factors. Helsinki : Helsingin yliopiston monistuspalvelu, 1979. 129 Sivumäärä (Kansanterveystieteen julkaisuja M; M49).
    @book{92ab799147bb4ccf9a0bbcb4a52f197a,
    title = "The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section III.: Occupational and psycho-social factors",
    keywords = "314 Health sciences",
    author = "Markku Koskenvuo and H Langinvainio and Jaakko Kaprio and I Rantasalo and Seppo Sarna",
    year = "1979",
    language = "English",
    isbn = "951-45-1813-6",
    series = "Kansanterveystieteen julkaisuja M",
    publisher = "Helsingin yliopiston monistuspalvelu",
    number = "M49",
    address = "Finland",

Koskenvuo, M, Langinvainio , H, Kaprio, J, Rantasalo, I & Sarna, S 1979, The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section III. Occupational and psycho-social factors. Kansanterveystieteen julkaisuja M, Nro M49, Helsingin yliopiston monistuspalvelu, Helsinki.

The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section III. Occupational and psycho-social factors. / Koskenvuo, Markku; Langinvainio , H; Kaprio, Jaakko; Rantasalo, I; Sarna, Seppo.

Helsinki : Helsingin yliopiston monistuspalvelu, 1979. 129 s. (Kansanterveystieteen julkaisuja M; Nro M49).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

TY - BOOK

T1 - The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section III.

T2 - Occupational and psycho-social factors

AU - Koskenvuo, Markku

AU - Langinvainio , H

AU - Kaprio, Jaakko

AU - Rantasalo, I

AU - Sarna, Seppo

PY - 1979

Y1 - 1979

KW - 314 Health sciences

M3 - Book

SN - 951-45-1813-6

T3 - Kansanterveystieteen julkaisuja M

BT - The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section III.

PB - Helsingin yliopiston monistuspalvelu

CY - Helsinki

Koskenvuo M, Langinvainio H, Kaprio J, Rantasalo I, Sarna S. The Finnish twin registry: baseline characteristics. Section III. Occupational and psycho-social factors. Helsinki: Helsingin yliopiston monistuspalvelu, 1979. 129 s. (Kansanterveystieteen julkaisuja M; M49).