The Global Ant Genomics Alliance (GAGA)

Jacobus J. Boomsma, Sean G. Brady, Robert R. Dunn, Juergen Gadau, Juergen Heinze, Laurent Keller, Corrie S. Moreau, Nathan J. Sanders, Lukas Schrader, Ted R. Schultz, Lotta Sundstrom, Philip S. Ward, William T. Wcislo, Guojie Zhang, GAGA Consortium

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiMyrmecological news
Vuosikerta25
Sivut61-66
ISSN1994-4136
TilaJulkaistu - lokakuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

• 1181 Ekologia, evoluutiobiologia

Boomsma, J. J., Brady, S. G., Dunn, R. R., Gadau, J., Heinze, J., Keller, L., ... GAGA Consortium (2017). The Global Ant Genomics Alliance (GAGA). Myrmecological news, 25, 61-66.
Boomsma, Jacobus J. ; Brady, Sean G. ; Dunn, Robert R. ; Gadau, Juergen ; Heinze, Juergen ; Keller, Laurent ; Moreau, Corrie S. ; Sanders, Nathan J. ; Schrader, Lukas ; Schultz, Ted R. ; Sundstrom, Lotta ; Ward, Philip S. ; Wcislo, William T. ; Zhang, Guojie ; GAGA Consortium. / The Global Ant Genomics Alliance (GAGA). Julkaisussa: Myrmecological news. 2017 ; Vuosikerta 25. Sivut 61-66.
@article{841dd5eb26fc4d218ad707fb771dad68,
title = "The Global Ant Genomics Alliance (GAGA)",
keywords = "Phylogenomics, caste polymorphism, division of labor, ecology, symbiosis, life history, evolution, reproductive conflict, DRAFT GENOME, EVOLUTION, ENVIRONMENTS, ORGANIZATION, ADAPTATION, PHENOTYPES, LIFE, 1181 Ecology, evolutionary biology",
author = "Boomsma, {Jacobus J.} and Brady, {Sean G.} and Dunn, {Robert R.} and Juergen Gadau and Juergen Heinze and Laurent Keller and Moreau, {Corrie S.} and Sanders, {Nathan J.} and Lukas Schrader and Schultz, {Ted R.} and Lotta Sundstrom and Ward, {Philip S.} and Wcislo, {William T.} and Guojie Zhang and {GAGA Consortium}",
year = "2017",
month = "10",
language = "English",
volume = "25",
pages = "61--66",
journal = "Myrmecological news",
issn = "1994-4136",
publisher = "OESTERREICHISCHE GESELL ENTOMOFAUNISTIK, C/O NATURHISTOR MUSEUM WIEN",

Boomsma, JJ, Brady, SG, Dunn, RR, Gadau, J, Heinze, J, Keller, L, Moreau, CS, Sanders, NJ, Schrader, L, Schultz, TR, Sundstrom, L, Ward, PS, Wcislo, WT, Zhang, G & GAGA Consortium 2017, 'The Global Ant Genomics Alliance (GAGA)', Myrmecological news, Vuosikerta 25, Sivut 61-66.

The Global Ant Genomics Alliance (GAGA). / Boomsma, Jacobus J.; Brady, Sean G.; Dunn, Robert R.; Gadau, Juergen; Heinze, Juergen; Keller, Laurent; Moreau, Corrie S.; Sanders, Nathan J.; Schrader, Lukas; Schultz, Ted R.; Sundstrom, Lotta; Ward, Philip S.; Wcislo, William T.; Zhang, Guojie; GAGA Consortium.

julkaisussa: Myrmecological news, Vuosikerta 25, 10.2017, s. 61-66.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - The Global Ant Genomics Alliance (GAGA)

AU - Boomsma, Jacobus J.

KW - PHENOTYPES

KW - LIFE

KW - 1181 Ecology, evolutionary biology

UR - https://myrmecologicalnews.org/cms/index.php?option=com_content&view=category&id=1486&Itemid=407

M3 - Editorial

VL - 25

SP - 61

EP - 66

JO - Myrmecological news

JF - Myrmecological news

SN - 1994-4136

Boomsma JJ, Brady SG, Dunn RR, Gadau J, Heinze J, Keller L et al. The Global Ant Genomics Alliance (GAGA). Myrmecological news. 2017 loka;25:61-66.