The Idea of a Scandinavian Nation

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoPeople, Citizen, Nation : Festschrift for Henrik Stenius
    ToimittajatLars-Folke Landgrén, Pirkko Hautamäki
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaRenvall Institute
    Julkaisupäivä2005
    ISBN (painettu)952-10-2508-5
    TilaJulkaistu - 2005
    OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiRenvall-instituutin julkaisu
    ISSN (painettu)0786-6445

Stråth, B. (2005). The Idea of a Scandinavian Nation. teoksessa L-F. Landgrén, & P. Hautamäki (Toimittajat), People, Citizen, Nation: Festschrift for Henrik Stenius (Renvall-instituutin julkaisu). Helsinki: Renvall Institute.
    Stråth, Bo. / The Idea of a Scandinavian Nation. People, Citizen, Nation: Festschrift for Henrik Stenius. Toimittaja / Lars-Folke Landgrén ; Pirkko Hautamäki. Helsinki : Renvall Institute, 2005. (Renvall-instituutin julkaisu).
    @inbook{ffcd1d7dd72d43068a7903ec02c40084,
    title = "The Idea of a Scandinavian Nation",
    author = "Bo Str{\aa}th",
    year = "2005",
    language = "English",
    isbn = "952-10-2508-5",
    series = "Renvall-instituutin julkaisu",
    publisher = "Renvall Institute",
    editor = "Lars-Folke Landgr{\'e}n and Pirkko Hautam{\"a}ki",
    booktitle = "People, Citizen, Nation",
    address = "Finland",

Stråth, B 2005, The Idea of a Scandinavian Nation. julkaisussa L-F Landgrén & P Hautamäki (toim), People, Citizen, Nation: Festschrift for Henrik Stenius. Renvall-instituutin julkaisu, Renvall Institute, Helsinki.

The Idea of a Scandinavian Nation. / Stråth, Bo.

People, Citizen, Nation: Festschrift for Henrik Stenius. toim. / Lars-Folke Landgrén; Pirkko Hautamäki. Helsinki : Renvall Institute, 2005. (Renvall-instituutin julkaisu).

TY - CHAP

T1 - The Idea of a Scandinavian Nation

AU - Stråth, Bo

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Chapter

SN - 952-10-2508-5

T3 - Renvall-instituutin julkaisu

BT - People, Citizen, Nation

A2 - Landgrén, Lars-Folke

A2 - Hautamäki, Pirkko

PB - Renvall Institute

CY - Helsinki

Stråth B. The Idea of a Scandinavian Nation. julkaisussa Landgrén L-F, Hautamäki P, toimittajat, People, Citizen, Nation: Festschrift for Henrik Stenius. Helsinki: Renvall Institute. 2005. (Renvall-instituutin julkaisu).