Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki

Svetlana Biryukova (Toimittaja), Meri Susanna Kulmala (Toimittaja), Oksana Sinyavskaya (Toimittaja), Zhanna Chernova (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumero

Alkuperäiskielivenäjä
KustantajaSaratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet
Vuosikerta15
Painos3
TilaJulkaistu - 2017
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiŽhurnal issledovanii sotsial'noi politiki
KustantajaSaratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet
ISSN (painettu)1727-0634

• 5141 Sosiologia

Biryukova, S., Kulmala, M. S., Sinyavskaya, O., & Chernova, Z. (Toimittajat) (2017). Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. (3 toim.) (Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki). Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet.
Biryukova, Svetlana (Toimittaja) ; Kulmala, Meri Susanna (Toimittaja) ; Sinyavskaya, Oksana (Toimittaja) ; Chernova, Zhanna (Toimittaja). / Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. 3 toim. Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet, 2017. (Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki).
@book{7a235749c1e24164a1770213624f2496,
title = "Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki",
keywords = "5141 Sociologi",
editor = "Svetlana Biryukova and Kulmala, {Meri Susanna} and Oksana Sinyavskaya and Zhanna Chernova",
year = "2017",
language = "ryska",
volume = "15",
series = "Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki",
publisher = "Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet",
address = "Ryssland",
edition = "3",

Biryukova, S, Kulmala, MS, Sinyavskaya, O & Chernova, Z (toim) 2017, Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki, Vuosikerta 15, 3 toim, Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet.

Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. / Biryukova, Svetlana (Toimittaja); Kulmala, Meri Susanna (Toimittaja); Sinyavskaya, Oksana (Toimittaja); Chernova, Zhanna (Toimittaja).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumero

TY - BOOK

T1 - Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki

A2 - Biryukova, Svetlana

A2 - Kulmala, Meri Susanna

A2 - Sinyavskaya, Oksana

A2 - Chernova, Zhanna

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 5141 Sociologi

M3 - Antologi eller special utgåva

VL - 15

T3 - Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki

BT - Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki

PB - Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet

Biryukova S, (ed.), Kulmala MS, (ed.), Sinyavskaya O, (ed.), Chernova Z, (ed.). Zhurnal issledovanii sotsialnoi politiki. 3 toim. Saratovskii gosudarstvennyi tekhnicheskii universitet, 2017. (Žhurnal issledovanii sotsial'noi politiki).