Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

NimiResearch bulletin / University of Helsinki. Department of Education
    ISSN (painettu)0359-5749

• 516 Kasvatustieteet

Niemi, H. (1987). The meaning of life among secondary school pupils: a theoretical framework and some initial results. (Research bulletin / University of Helsinki. Department of Education). Helsinki: University of Helsinki.
    Niemi, Hannele. / The meaning of life among secondary school pupils : a theoretical framework and some initial results. Helsinki : University of Helsinki, 1987. 81 Sivumäärä (Research bulletin / University of Helsinki. Department of Education).
    @book{5c3ee5a73c3640219e0e1980e97e23dc,
    title = "The meaning of life among secondary school pupils: a theoretical framework and some initial results",
    keywords = "516 Educational sciences",
    author = "Hannele Niemi",
    year = "1987",
    language = "English",
    isbn = "951-45-4156-1",
    series = "Research bulletin / University of Helsinki. Department of Education",
    publisher = "University of Helsinki",
    address = "Finland",

Niemi, H 1987, The meaning of life among secondary school pupils: a theoretical framework and some initial results. Research bulletin / University of Helsinki. Department of Education, University of Helsinki, Helsinki.

The meaning of life among secondary school pupils : a theoretical framework and some initial results. / Niemi, Hannele.

Helsinki : University of Helsinki, 1987. 81 s. (Research bulletin / University of Helsinki. Department of Education).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

TY - BOOK

T1 - The meaning of life among secondary school pupils

T2 - a theoretical framework and some initial results

AU - Niemi, Hannele

PY - 1987

Y1 - 1987

KW - 516 Educational sciences

M3 - Book

SN - 951-45-4156-1

T3 - Research bulletin / University of Helsinki. Department of Education

BT - The meaning of life among secondary school pupils

PB - University of Helsinki

CY - Helsinki

Niemi H. The meaning of life among secondary school pupils: a theoretical framework and some initial results. Helsinki: University of Helsinki, 1987. 81 s. (Research bulletin / University of Helsinki. Department of Education).