The Minor Prophets in the Judean Desert Manuscripts

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoOxford Handbook of the Minor Prophets
ToimittajatJulia O'Brien
KustantajaOxford University Press
Julkaisupäivä2020
TilaHyväksytty/In press - 2020
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Pajunen, M. (Hyväksytty/painossa). The Minor Prophets in the Judean Desert Manuscripts. teoksessa J. O'Brien (Toimittaja), Oxford Handbook of the Minor Prophets Oxford University Press.
Pajunen, Mika. / The Minor Prophets in the Judean Desert Manuscripts. Oxford Handbook of the Minor Prophets. Toimittaja / Julia O'Brien. Oxford University Press, 2020.
@inbook{75b7026e408a45b3bc3cfd9be0f97db9,
title = "The Minor Prophets in the Judean Desert Manuscripts",
author = "Mika Pajunen",
year = "2020",
language = "English",
editor = "Julia O'Brien",
booktitle = "Oxford Handbook of the Minor Prophets",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",

Pajunen, M 2020, The Minor Prophets in the Judean Desert Manuscripts. julkaisussa J O'Brien (Toimittaja), Oxford Handbook of the Minor Prophets. Oxford University Press.

The Minor Prophets in the Judean Desert Manuscripts. / Pajunen, Mika.

Oxford Handbook of the Minor Prophets. toim. / Julia O'Brien. Oxford University Press, 2020.

TY - CHAP

T1 - The Minor Prophets in the Judean Desert Manuscripts

AU - Pajunen, Mika

PY - 2020