The moral and religious reasoning of gifted adolescence

Antti Räsänen, Kirsi Tirri, Petri Nokelainen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoNordic perspectives on religion, spirituality and identity : yearbook 2006 of the Department of Practical Theology
ToimittajatKirsi Tirri
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos
Julkaisupäivä2006
Sivut97-111
ISBN (painettu) 952-10-3301-0
TilaJulkaistu - 2006
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiKäytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja
Numero110
ISSN (painettu)1236-584X

• 614 Teologia
  • nuoret
  • uskonnollisuus

Räsänen, A., Tirri, K., & Nokelainen, P. (2006). The moral and religious reasoning of gifted adolescence. teoksessa K. Tirri (Toimittaja), Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology (Sivut 97-111). (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; Nro 110). Helsinki : Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos.
Räsänen, Antti ; Tirri, Kirsi ; Nokelainen, Petri. / The moral and religious reasoning of gifted adolescence. Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology . Toimittaja / Kirsi Tirri. Helsinki : Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, 2006. Sivut 97-111 (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; 110).
@inbook{f67a13f5ed454ff8a5d83c04aacd0293,
title = "The moral and religious reasoning of gifted adolescence",
keywords = "614 Theology, nuoret, uskonnollisuus, nuoret, uskonnollisuus, nuoret, uskonnollisuus",
author = "Antti R{\"a}s{\"a}nen and Kirsi Tirri and Petri Nokelainen",
year = "2006",
language = "English",
isbn = "952-10-3301-0",
series = "K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}llisen teologian laitoksen julkaisuja",
publisher = "Helsingin yliopisto, K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}llisen teologian laitos",
number = "110",
pages = "97--111",
editor = "Kirsi Tirri",
booktitle = "Nordic perspectives on religion, spirituality and identity",
address = "Finland",

Räsänen, A, Tirri, K & Nokelainen, P 2006, The moral and religious reasoning of gifted adolescence. julkaisussa K Tirri (Toimittaja), Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology . Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja, Nro 110, Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, Helsinki , Sivut 97-111.

The moral and religious reasoning of gifted adolescence. / Räsänen, Antti; Tirri, Kirsi; Nokelainen, Petri.

Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology . toim. / Kirsi Tirri. Helsinki : Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, 2006. s. 97-111 (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; Nro 110).

TY - CHAP

T1 - The moral and religious reasoning of gifted adolescence

AU - Räsänen, Antti

AU - Tirri, Kirsi

AU - Nokelainen, Petri

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 614 Theology

M3 - Chapter

SN - 952-10-3301-0

T3 - Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja

SP - 97

EP - 111

BT - Nordic perspectives on religion, spirituality and identity

A2 - Tirri, Kirsi

PB - Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos

CY - Helsinki

Räsänen A, Tirri K, Nokelainen P. The moral and religious reasoning of gifted adolescence. julkaisussa Tirri K, toimittaja, Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology . Helsinki : Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos. 2006. s. 97-111. (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; 110).