Projekteja vuodessa
Alkuperäiskieli | englanti |
---|---|
Sivut | 9-10 |
Sivumäärä | 2 |
Tila | Julkaistu - 2019 |
OKM-julkaisutyyppi | Ei sovellu |
Tapahtuma | Livestock, Environment and People (LEAP) Conference 2019 - Said Business School, Oxford, Britannia Kesto: 10 jouluk. 2019 → 10 jouluk. 2019 Konferenssinumero: 2 https://leap.web.ox.ac.uk/leap-2019-conference |
Konferenssi
Konferenssi | Livestock, Environment and People (LEAP) Conference 2019 |
---|---|
Lyhennettä | LEAP2019 |
Maa/Alue | Britannia |
Kaupunki | Oxford |
Ajanjakso | 10/12/2019 → 10/12/2019 |
www-osoite |
Tieteenalat
- 4111 Maataloustiede
- 1172 Ympäristötiede
Projektit
- 4 Päättynyt
-
Assessing the potential of novel food production technologies to improve the environmental sustainability of food systems
Tuomisto, H. (Projektinjohtaja), Mazac, R. M. (Osallistuja), El Wali, M. (Osallistuja), Karinen, H. J. (Osallistuja), Kokko, R. I. E. (Osallistuja), Omotosho, T. O. (Osallistuja) & Dalmau Arredondo, L. (Osallistuja)
Faculty of Agriculture and Forestry
02/09/2019 → 31/12/2022
Projekti: Helsingin yliopiston kolmivuotinen tutkimushanke
-
Environmental impacts of cultured meat
Tuomisto, H. (Projektinjohtaja) & Ernst, E. E. (Osallistuja)
02/08/2019 → 01/08/2021
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Viljelty liha eläintenjälkeisessä biotaloudessa - ihmisten ja tuotantoeläinten muuttuvat suhteet
Ryynänen, T. (Projektinjohtaja), El Wali, M. (osallistuja), Toivanen, A. I. (osallistuja), Heinonen, V. (Osallistuja), Hyyryläinen, T. (Osallistuja), Järviö, N. (Osallistuja), Moritz, J. (Osallistuja) & Tuomisto, H. (Osallistuja)
01/01/2019 → 31/12/2024
Projekti: Rahastot ja säätiöt